Представяме ви подбор на 10 от най-добрите филми, които не сте гледали. Нашата селекция е част от много по-голям списък, на източника ни. те най-добри филми

10. Fish Tank 2009г. те най-добри филми

те най-добри филми

Година преди Майкъл Фасбендър да започне битката срещу X-мен, екранният му магнетизъм вече струеше в тази драма. Той е обект на желанието на майка (Кирстън Уоринг) и дъщаеря и (Кейти Джарвис). Действието се развива в бедно, британско предградие. Но дори неговия чар няма да ви откъсне от Джарвис. Актрисата дава сърцето си за тази роля, която е нейния дебют.те най-добри филми

9. Last Night 2011г.

те най-добри филмиКийра Найтли и Сам Уортингтън играят двойка от Ню Йорк, която в рамките на 1 нощ се изправят срещу изкушения. Тя- със старо гадже (Джилоум Кенът), а той с колежка (Ева Мендес). Историята е доста зряла, режисурата е чудесна, а актьорската игра ще ви изненада. Финалната сцена на Найтли ще преобърне вътрешностите ви.

8. Layer cake 2004г.  те най-добри филми

те най-добри филми

Това е филмът, който донесе на Даниел Крейг ролята на Джеймс Бонд. Това е филмът, който доказа, че продуцента на Гай Ричи- Матю Вон, е също първокласен режисьор. Вероятно ще са ви нужни няколко гледания, за да схванете историята. Дилър на дрога в Лондон (Крейг) се губи в лабиринт от лъжи. Струва си дори само заради началния монолог: „Животът е толкова добър. Мога да го усетя дори в плюнката си.“!

7. Moon 2009г. те най-добри филми

те най-добри филми

Един астронавт (Сам Рокуел) е в космоса от три години. Здравето му мистериозно започва да се влошава. Това съвпада с момента, когато вижда здрава версия на себе си (също Сам Рокуел) на лунната стнция. Режисьорът Дънкан Джоунс дава един солиден филм в духа на златните научно-фантастични ленти от 70-те години на миналия век. И дава отговор на въпроса, какво е по-добро от едно изпълнение на Сам Рокуел?те най-добри филми

6. My summer of love 2004г.

те най-добри филми

Неизвестната по онова време Емили Блънт е луксозната част от този тандем. Наситена любовна история между тийнейджъри. В този случай- това са две момичета от Йоркшир. Тяхната любов е представена на екрана с деликатност и чувство. Изключителен дебют и за двете актриси. Запознайте се още и с Натали Прес . Тя има луничавия чар на младата Сиси Спейсик.

5. The Orphanage 2007г.те най-добри филми

Източник: EW

8 коментари

 1. защо ни е мнение на някой от Entertainment Weekly? във вашия сайт вие трябва да сте авторът, моля не плагиатствайте! 1000% не сте гледали половината от тези филми!

  • Здрасти Митко.

   Плагиатството НЕ Е ли, когато вземеш нещо и го наречеш свое?! Може би сме пропуснали да посочим източника и оригиналната статия на която сме се позовали някъде? Това ли си уловил или?

 2. здравейте, написа ли сте източника, да, но това е ваша статия – на Вас, Димитър Кръстев. няма смисъл в това да ни показвате Вашите умения в превода от английски на български! ако не се сещате за интересни теми за статии може да ми пишете дори. не искам да се заяждам, просто ви давам приятелски съвет! абсурдно е да копирате нещо чуждо!

  • Всяка статия в общия поток новини, която четеш и е подписана от мен, е МОЯ статия. Аз съм осигурил източника. Аз съм отговорен за превода. Аз съм селектирал снимковия материал. Аз съм форматирал, оптимизирал и подредил визията и. Правилно ли разбирам от коментара ти, че статиите, които четеш трябва да са БЕЗ автор?! Да НЕ знаеш, кой е написал това, което четеш?

 3. Ок продължавайте да публикувате абсурдни статии които Вие „селектирате“, въпреки че някой друг ги сътворява. За мен това не е публицистика!

  • Добре Митак. Ще продължаваме. Когато можеш цъкни думата публицистика в тълковния речник. Тя е нещо доста различно от концепцията и целевата група на http://www.cineboom.eu! Не се нервирай, толкова е просто- видиш ли наша абсурдна статия- подминавай я. Не я чети. Защо се измъчваш?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 − = 60