Феновете бяха разочаровани, когато „Живите мъртви“ убиха един от любимите им геои – Джизъс. След излизането си от сериала, актьора Том Пейн намери нов дом- „Prodigital Son“ на телевизия Fox. Той тъкмо излъчи финала на своя първи сезон. Феновете може и да бяха разочаровани, но актьора е бил по-скоро „поприключил с него“. Смъртта на Джизъс  дойде с представянето на новите злодеи- Шептящите. Те носят кожи върху себе си и се крият между мъртъвците за да атакуват враговете си. Том прекара три сезон сред оцеляващите в поредицата.

В крайна сметка всичко се свежда до това да бъда щастлив в работата си. Осъзнах, че съм работил върху този герой в продължение на три години. Това е повече от всяка актьорска работа, която съм имал до сега. Бях направил всичко, което исках в поредицата. Не виждах смисъл просто да се размотавам и да чакам нещо да се случи. Направихме някои бойни сцени, които бяха наистина добри. Не ми изглеждаше, че нещата ще продължат. Историята му нямаше да се развие особено. Всички искат място в поредицата и очакват своя момент за да блеснат. Аз просто бях приключил с това. Наистина – сподели Том пред ComicBook.com

Огромния актьорски ансамбъл на „Живите мъртви“ е знаков за сериала.

Кариерата ми и пътя, който съм поел са на сходен асцедент. „Живите мъртви“ е гръбнака на кариерата ми в момента. Помогна ми да продължа и да успея. Но знаех, че съм приключил с това и трябва да продължа към следващия проект! – споделя още Пейн.

Звездата получи много малко възможности да покаже бойните умения на Джизъс, въпреки три годишния тренировъчен режим. Би се с лудия Морган в сезон 8, епизод „Monsters“. Участва в приятелски мач с Арън в сезон 9, епизод „Страдивариус“.

Пейн вече е споделял, че е разочарован как сериала не е адаптирал две ключови сцени от комиска, включващи героя му. Едната е битка между него и „Спасителя“ по онова време, Нийгън.

Дадоха ми много различен старт в поредицата. Обичах това. Битката с Морган бе прекрасна. Финалът, смятам , че финала бе един от най-добрите моменти в поредицата. Доволен съм, че оставих своя отпечатък по този начин. Може би не трябваше да съм чел комиксите. Тогава нямаше да съм така разочарован на моменти, както съм сега.

Източник: ComicBook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =