При обичайния ми уеб круиз за любопитни новини, попаднах на нещо старо, но толкова изненадващо, че дори самия аз се усъмних. Направих традиционната справка през достоверни източници и… изненада. Това наистина са думи, излезли от устата на Том Харди: Имам нужда от много от нещата, присъщи на връзка с гей мъж. В края на публикацията е препратка към оригиналната публикация.

Звездата от „Венъм“ Том Харди сподели, че е имал гей-влечения, като млад. 41 годишният актьор е женен за 37 годишната Шарлот Райли, с която има две деца.

На въпроса дали е имал сексуални отношения с други мъже, актьорът е отговорил:Том Харди: Имам нужда

Като младеж? Разбира се че съм имал? Та аз съм актьор по дяволите!

Играл съм си с всичко и всички. Обичам формите и интимната близост. Но сега бидейки на тези години… нещата вече са различни.

Приключил съм с експериментирането, но има толкова много в отношенията с друг мъж. Особено гей мъж. Неща от които имам нужда в моя живот.

Много гей-мъже вземат нещата за черни или бели. Не винаги е така. В мен определено има женски качества. От друга страна много гей-мъже са изключително мъжествени.

 

Том Харди: Имам нуждаРоденият в Лондон актьор получи световно признание с „Бронсън“ от 2009г. Там той изигра криминалния злодей Чарлс Бронсън.

В „Рокенрола“ на Гай Ричи, Харди изигра гангстера Боб Красавеца. Той си падаше по шотландския сладур (изигран от Джерард Бътлър).

На снимачната площадка на Wuthering Heights на BBC той среща съпругата си Шарлот.

Том Харди е преборил алкохолизма, наркотиците и престъпленията, за да преобърне живота си. Ето какво допълва той за себе си пред списание Now:

Том Харди: Имам нужда
Том и Шарлот

Много хора ме мислят за мъжествен, но аз не го чувствам. Чувствам неразривна женственост у себе си. Би било чудесно да съм „един от момчетата“, но по-скоро се чувствам като страничен наблюдател. Може мъжествеността у мен да идва от прекаленото ми старание да компенсирам, но аз определено не съм от „момчетата“.

Източник: dailymail

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here