По всичко личи, че „Спайдър-мен 3“ ще бъде доста по- мащабен от очакваното. Вече стана ясно, че Джейми Фокс ще се завърне в ролята на Електро. От там дойдоха първите спекулации, че третия филм от поредицата ще включва мултивселена. Актьора сподели, а след това изтри art-work, включващ Том Холанд, Тоби Магуайър и Андрю Гарфилд. Това ясно посочи, че ще бъдат обединени трите Спайдър-мена, които сме виждали на кино. За подобно Spider-verse събитие феновете си мечтаят от години.

Нашия източник сочи, че случаят е точно такъв. FandomWire твърди, че Марвел тайно преговарят и с Гарфилд и с Магуайър да повторят ролите си срещу Том Холанд в „Спайдър-мен 3“. Изданието подава и първото описание на сюжета.

Според тях сценария събира тримата за да се борят с поредица от злодеи от тяхното минало. Включително Електро на Джейми Фокс.

Друго издание Geekosity потвърждава, че Магуайър е в напреднал стадий на преговори за повтаряне на ролята на Спайдър-мен. Всичко това сочи към игрален Spider-verse ивент. Определено обаче не го очаквахме още в „Спайдър-мен 3″….

Ако вземем под внимание този финал на „Спайдър-мен: Далеч от дома“ е напълно възможно наистина много история да се включи в следващия филм. Това е леко притеснително, след като предходните поредици са се опитвали да включат повече, отколкото е възможно. Резултатите бяха доста разнопосочни. Идеята обаче Гарфилд, Магуайър и Холънд да се борят срещу злото в общ филм е толкова интригуваща, че няма как да бъде пропусната.

„Спайдър-мен 3“ започва снимки тази есен.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =