Представяме ви един кратък списък с 10-те  ( според нас) най- нескопосани злодеи от вселената на MARVEL. Започваме директно, без да губим време:

10) Малекит „Тор: Светът на мрака“

thor-the-dark-world-malekith

Почти веднага след премиерата на „Тор: Светът на мрака“, социалните мрежи загряха от разочарователни словоизлеания, колко разочароващ злодей е Малекит. Той има силно присъствие, което изцяло отдаваме на актьора Кристофър Еклъстън, но неговия мащабен план (да унищови всичко) и елементарната му мотивация (Аз искам да унищожа всичко) го правят чисто и просто един лесно забравим злодей.

9) Typhoid Mary  „ЕЛЕКТРА“

elektra-typhoid-mary

Във вселената на Марвел няма много жени- злодеи, но една от най- популярните такива е Typhoid Mari, с множество самоличности, страдащ от раздвоение на личността злодей, който е толкова непредвидим, колкото и зъл. Като един от основните злодеи в ужасния spin- off на ДЯВОЛ НА ДОБРОДО ….. „ЕЛЕКТРА“, тя едва се появява във филма. Лесно отстранима и напълно похабена. Наташа Малти не е виновна, виновен е сценария, който си няма ни най- малка представа коя е Typhoid Mary и защо тя е класически злодей.

8)  Juggernaut от „Х-МЕН: ПОСЛЕДЕН СБЛЪСЪК“

x-men-the-last-stand-juggernaut

Ъъъъ…. Вини Джоунс бе всъщност страхотен избор за огромния, мускулест мъжага. Но в „Х-МЕН: ПОСЛЕДЕН СБЛЪСЪК“ той е закопчан в излагащ го костюм от кожени каишки и е принуден да прекара повече време викайки „Аз съм Разбивачът, кучко“, от колкото да прави нещо интересно….. какво остава за нещо наистина зло…..

7)  Бялата кралица “ Х-МЕН: ПЪРВА ВЪЛНА“

x-men-first-class-white-queen

В други отношения ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ „Х-мен:  Първа вълна“ …. в едно отношение напълно успява да се провали. Психопатската/ диамантена съблазнителка на Себастиън Шоу имаше изключителен костюм, интригуващи сили и бе изиграна по един…. откровено ужасен начин, благодарение на актьорските умения на Дженуари Джоунс.  Тя успява да изглежда добре, но абсолютно се проваля в опитите си да улови интелекта и необратимо опасната аура на Ема Фрост.

6) Венъм „Спайдърмен 3“

spider-man-3-venom

„Привикан“ през втората полувина на „Спайдърмен 3“ и звучащ УЖАСНО, благодарение на решението да не повишават гласа на Топър Грейс, за да остане по- плашещ….. Венъм бе разочарование за феновете на злодея по целия свят. Но той в същност бе просто ВЕНЪМ и нищо повече от това….

Очаквайте позициите от 5 до 1 следващата седмица, между които ще ви представим и този злодей:

fantastic-four-galactus

1 коментар

  1. Това, че от FOX и Sony не могат да направят героите яки както са в комиксите не е вина на Марвел. (Визирам Х-мен, които филмови права се държат от Fox, и Спайдър-мен, които филмови права са на Sony.)

    A що се отнася до Малекит, лично мое мнение е, че наистина тук можеха и по-добре да развият история с него.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 23