Някога да сте се чудили кой би спечелил в битка между богът на гръмотевиците Тор и агент Люк Хобс от Бързи и яростни? Дуейн Джонсън би искал да разбере отговора на голям екран. Той призова за такъв общ филм. Възможно ли е? По-скоро не. Ще има ли много хора, които да платят за да видят как Тор се бие със Скалата във високобюджетен екшън? Категорично да. Тор срещу Бързи и

Това изказване се появи по време на нов епизод от поредицата „The Titan Games“ на Дуейн Джонсън. В нея състезатели се впускат в поредица от предизвикателства за сила и дух. По време на един от сегментите Джонсън се появи с чук в ръка. Това го накара да се замисли за приятеля си Крис Хемсуорт, който играе Тор в кино вселената на Марвел.Тор срещу Бързи и

Това го предизвика да каже следното:Тор срещу Бързи и

Знам, че приятелчето ми Крис Хемсуорт обожава да облича костюма на Тор. Има истинска мощ във въртенето на чук, като този. Имам идея. Какво ще кажете, ако направим филм за Тор и Бързи и яростни? Искате ли да го направим? В него Тор ще долети и смаже всичко по пътя си. Но ще бъде спрян… Това би било едно истинско Боксофис злато. НЯМА ЗА КАКВО КРИС! Той ще ми пише по-късно.

Тор срещу Бързи и

Възможно ли е от гледна точка на графиците на двамата- НЕ! И двамата са супер заети. Бързи и яростни са собственост на Universal, а Тор и компания… от Дисни. Няма обща вселена. При все това двете студия наскоро разрешиха на Шаямалан да направи продължение на филм от всяко студио- „Стъкления“. Sony разреши на Marvel  да си играят със Спайдър-мен…. В свой пост в Социалната мрежа Скалата сподели, че ще се допита до президента на Марвел- Кевин Фейдж.

Ей, аз съм специалист по големи, луди идеи, на които целия свят да се кефи. А филм с богът на гръмотевиците срещу големия, гологлав, безбрад, татуиран и пиещ текила приятел е нещо, което категорично бих направил. Не бихте ли го гледали?#ThorHitsTheFloor #BoxOfficeGold ! Кевин Фейдж трабва да направи това.

Ще видим Хемсуорт в „Отмъстителите: краят“ на 26.04.2019г. Дуейн Джонсън гледаме в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ от 02.08.2019г. Ето и оригиналния пост:

Тор срещу Бързи и Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here