Ако щете вярвайте, но отвъд всички кошмари, клоунади и преследване за да ги убие…. децата от То някак липсват на Пениуайз. Това споделя Бил Скарсгард (Пениуайз) в ново видео от „То: Част втора“. То ни потапя зад кулисите на дългоочакваното продължение по страховит начин…. То: Част втора с тонове кръв, каквито не сме виждали в нито една сцена в киното до сега (детайли в дъното на публикацията).

Пениуайз скърби за Загубеняците. Той иска отмъщение, но всъщност е нещо много по-голямо от това! – споделя Бил Скарсгард, актьорът в костюма на клоуна

Феновете на Стивън Кинг отиват зад кулисите на продължението, с това видео. Загубеняците всъщност не са убили Пениуайз.

Тонът на филма е точно, като при първата част. Но ще напомпаме ужаса. – споделя реж. Анди Мусчети.

Анди е на път да счупи мащабите и усещането за страх.- обещава бил Хейдър, който играе ролята на възрастния Ричи.

То: Част втора с тоновеСценариста Гари Доберман сподели мнение за Джесика Частейн и сцената,  в която е използвано най-много кръв за всички времена. То: Част втора с тонове кръв, каквито не сме виждали до сега, ни очакват в почти тричасовия филм.

Смятам, че Анди (режисьора) натиска ужаса и мъченията до самия ръб. Той има чудесни отношения с Частейн. Но определено работата по тази сцена е дело на Анди. Много добре знам, за коя точно сцена говорите и повярвайте ми, няма начин да бъде направена без тоновете кръв. Познавайки Анди, той винаги се заема с нещата и ги мултиплицира. И точно това трябва да очакваш от своя режисьор. Невероятен е!

То: Част втора дебютира по родните екрани на 06.09.2019г. Разпространява за България- Александра Филмс.

Източник: EW и MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here