Трейлъра на Котки… по Стивън Кинг

Някой е направил трейлъра на Котки още по-страшен, отколкото е. Новия поглед го трансформира във филм на Стивън Кинг и го прави по изключително добър начин. Първия трейлър на режисирания от Том Хупър мюзикъл се появи по време на манията около Comic Con в Сан Диего. И когато го излъчиха, много фенове буквално се изплашиха от хибридите между човек и котка, които изпълниха екрана. Вземайки това под внимание, видеото по-долу е още по-шантаво от оригиналното такова. Считай се за предупреден.

Трейлъра на Котки

По-голямата част от тази версия на трейлъра на „Котки“ е взет от „Гробище за домашни любимци“ 2019г. Кадрите се сливат чудесно, като например дървената статуя на котка от римейка по Стивън Кинг и последвашите я кадри с танцуващите котки. Много усилие е хвърлено за да докараш Джесън Кларк, който дръпва завесата за да се появи котката на Джейсън Деруло или Ейми Сейметс да откачи при вида на котката на Ребел Уилсън.

През изминалите години станахме свидетели на доста „подобрени“ трейлъри (а и не само!). Но трейлъра на Котки е следващото ниво от това „изкуство“. Към края на видеото ще видите и кадри от „Кутия за птици“ и „Нито звук“, които също се вписват брилянтно.

Котките“ дебютира по световните екрани на 20.12.2019г.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =