Издателство „Колибри“ има  удоволствието да Ви покани на първата демонстрация в България, отворена за  широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Родители“ – (ТУР)на д-р Томас Гордън, автор на  едноименната книга на издателство „Колибри“.

Презентацията  ще се състои на 25 април от 18.00 ч. до 20.00 ч. в книжарница „Хеликон“София, бул. „Цар Освободител“  №4.

Събитието  ще открие Дарина Георгиева, представител на Институт Gordon Training International за  България, която ще представи автора д-р Томас  Гордън(1918–2002) – номиниран три пъти за Нобелова награда за мир, носител на златния  медал на Американската фондация на психолозите и основател на Gordon Training  International.

Програмата „Трениране на Успешни Родители“ (ТУР) ще представи нейният  координатор за България Мариана Шмит, която ще говори по-подробно по темата „Как да се научим да разрешаваме  конфликти родител–дете?

На  въпроса „Какво трябва да правят  родителите, когато наказанията не действат?“ ще отговори психоложката  Юлия Попова, която ще обясни и една  от основните тези на д-р Томас Гордън: „Децата не са лоши, палави и проблемни, а  поведението им е начин да задоволяват нуждите си.“

В  практическа част ще можем да научим  и какво е успешен родител, кои са  дванайсетте препятствия пред общуването и повече за умението за „активно  слушане“.

Сертифицираните  инструктори по програмата ТУР ще направят пред публиката и конкретни  демонстрации.

Тази  уникална по рода си презентация ще е от полза за всички настоящи и бъдещи  родители, както и за всеки, който се вълнува от отношенията родител–дете.

Събитието, което ще продължи два  часа, е с вход свободен и отворено за  широката публика!

Очакваме  Ви на 25 април от 18.00 ч. в книжарница „Хеликон“София, бул. „Цар Освободител“  №4.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here