1600_pic_1ИК БАРД представя „ТРЕТАТА ПОРТА“ на Линкълн Чайлд 

Професор Лоугън, експерт по необяснимото, е въвлечен в екзотично и опасно приключение… 

Професор Джереми Лоугън е известен като изключителен енигмолог – експерт по необяснимото, копой, който има способността да разкрива всякакви мистерии и аномалии. Работата на Лоугън го е отвеждала на странни местопрестъпления, на места и сцени на неразкрити исторически тайни.

Легендарният ловец на съкровища професор Портър Стоун е открил нещо, което завинаги ще промени египтологията. Ал Суд е диво и забравено от бога място на юг от египетската граница Стоун смята, че се е натъкнал на гробницата на владетеля бог Нармер – обединител на Горен и Долен Египет преди повече от пет хиляди години.

Още от началото на разкопките обаче специалистите на Стоун започват да се сблъскват със странни аномалии: в началото те са досадни, но постепенно стават плашещи. Загрижен за безопасността и успеха на експедицията, Стоун се обръща към Джереми Лоугън с молба да се опита да разгадае случващото се…

Страхът и параноята стават неудържими, Лоугън трябва да се гмурне в тайните на Древния Египет и клиничната смърт, за да отрие какво застрашава експедицията. Той трябва да се изправи и срещу древно зловещо проклятие – заровено в продължение на хилядолетия заедно с невъобразимите богатства на фараон Нармер, – което може би ще се сбъдне.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =