trolls_posterСъздателите на Шрек представят най-новата анимация на DreamWorks Animation – ТРОЛЧЕТА, интелигентна, забавна и пиперлива комедия за пътя към щастието, и колко далеч би стигнал някой, за да го постигне. Филмът пренася зрителите в един чуден и пъстър свят, населен от прекалено оптимистични тролчета, които обичат музиката, танците и се наслаждават на живота. Единствената им заплаха са мрачните гиганти Берген, които са доволни единствено, когато стомасите са им пълни… с тролчета. След като Берген нахлуват и опустошават веселото селце, най-щастливото тролче Попи (Ана Кендрик) и свръх предпазливият темерут Бранч (Джъстин Тимбърлейк) се впускат в пътешествие, за да спасят приятелите си. Тяхната мисия е изпълнена с приключения и премеждия, а двамата противоположни герои трябва да се изтърпят взаимно достатъчно дълго време, за да успеят.

Във филма оживява необикновен свят, вдъхновен от нишки, тъкани вълнени материи, пухкави кожи, много блясък и искрящи цветове. Зрителите ще се потънат напълно в тази непоказвана досега, осезаема и уютна вселена, която създателите на филма наричат „мъхесто разтапяне“. А най-отличителната черта на героите са техните славни коси – в ярки бонбонени цветове, растящи право нагоре, в противодействие на законите на гравитацията.

trolls-2016-movieИзползвайки музиката като част от разказа, саундтракът на ТРОЛЧЕТА включва пет оригинални песни на Джъстин Тимбърлейк, Гуен Стефани, Ана Кендрик и Ариана Гранде, и е допълнен много класически хитове от 60те, 70те и 80те години, изпълнени от актьорския състав с нов аранжимент.

В оригинал ТРОЛЧЕТА е озвучен с гласовете на Анна Кендрик, Джъстин Тимбърлейк, Кристофър Минц-Плейс, Ръсел Бранд и Зоуи Дешанел, както и Джефри Тамбор, Кристин Барански, Джеймс Кордън, Кунал Наяр, Рон Фънчис, шведското дуо Айкона Поп, Куъвензаней Уолис, Джон Клийз и Гуен Стефани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 26