Онлайн се появи чисто ново видео зад кулисите (включващо неизлъчвани до сега кадри от филма)  на „Us„. Новият кошмар на носителя на Оскар Дордан Пийл ( сценарист на ужаса „Бягай!“) тръгва по световните екрани от 22.03.2019г. Съдбата на филма за България е все още неясна. Ужасът Us отваря

Във видеото в дъното на публикацията може да видите актьорите от „Us“, които говорят за филма. В него са разпръскани и много, ама много притеснителни кадри. Тайната продължава да бъде пазена. Във видеото носителката на Оскар Лупита Нионго („12 години робство„) споделя удоволствието от работата си с Джордан.

Ето част: Ужасът Us отваря

Ужасът Us отваря

Това много наситен филм. Той буквално изцежда всички ни, които сме част от него. Джордан има уникален подход за създаване на ужасяващи моменти. Бе много плашещо за мен да играя и героя и злодея едновременно. Да преследвам целите и на двамата. Джордан прави любимия си филм непрекъснато. неговата страст, неговия ентусиазъм са заразни. Бих работила с него отново и отново и отново.

Докато „БЯГАЙ!“ бе социален трилър, самият режисьор този път обеща, че това е абсолютен ужас. Очаква се двата филма да бъдат много различни. Уинстън Дюк , който също участва във филма споделя:Ужасът Us отваря

Просто се присъединяваш към един наистина креативен, брилянтен ум, който ти се доверява за да се впишеш в света, който той създава.

По всичко личи, че филмът ще се превърне в хит. Филмът получи своята световна премиера сред бурни овации в Остин, Тексас. Веднага закова 100% одобрение в Rotten Tomatoes с над 60 положителни рецензии.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here