„Оцветявай и се забавлявай с… Алиса“ и „Оцветявай и се забавлявай с… Малкия принц“ (Книгоиздателскка къща „Труд“) са две приятни книжки със задачки и закачки. С тези вълнуващи книги за оцветяване вашето дете едновременно ще се забавлява и ще научава нови неща. На страниците им ще намери лабиринти за преминаване, въпроси, пунктирни очертания за свързване, откриване на разлики и, разбира се, великолепни картинки от класически произведения за оцветяване.

Оцветяването никога не е било по-забавно! Трябват му единствено любимите пастели, флумастери (или каквото предпочита). Нахлупете „умната“ шапка и нека детето ви вдъхне живот на тези прекрасни истории.

И двете оригинали на книжките са добре познати на всички. Ако има класика, то “Алиса” е класиката на класиките. Защото макар да минава за детска приказка, книгата на Луис Карол е и за “пораснали” деца. А „Малкият принц“ е публикувана за първи път през 1943 г. Антоан дьо Сент-Екзюпери написва книгата в един хотел в Ню Йорк през 1942 г. Писана е по лични преживявания на летеца-писател и е илюстрирана с рисунките му, които са включени в повечето издания). „Малкият принц“ е преведен на 180 езика и продаден в повече от 50 милиона копия по цял свят.

Екипът от специалисти на престижното английско издателство Worth Press е създало специални странички, с които детето освен, че ще се забавлява, и ще се образова. Те са подходящи за деца от 6 до 12 години. Нека сами да развихрят въображението си! Тези красиви илюстрации от най-добрите художници в света, създадени по най-добрите произведения в света, ще им  помогнат да осмисят  текстовете и да вият как рисунките и задачките говорят както думите в произведенията.

Oцветявай и се забавлявай с Малкия принц. Книжка със задачки и закачки

Oцветявай и се забавлявай с Алиса. Книжка със задачки и закачки

Стр. 96

Цена 11,99 лв. За всяка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

97 − 92 =