След скандалните си трансфобски коментари в интернет, Роулинг се сблъска с невиждана ярост. Много от актьорите от света на Хари Потър проговориха срещу нея, включително Ема Уотсън и Даниел Радклиф. Сега към тях се присъедини и главният герой/актьор от „Фантастични животни“.

Носителят на Оскар Еди Редмейн вече се изказа по отношение на скандала към нея. Мнението му по темата е толкова силно, че той вече не иска Рохлинг да има нищо общо с „Фантастични животни“. Казал го е на Warner Bros. Думите му са били, че не желае да работи с автор, който създава само повече и повече въпросителни около бъдещето на поредицата.

Роулинг обаче е продуцент, автор на литературния първоизточник и сценарист на филма. Едва ли Warner биха предприели подобна стъпка. От друга страна Редмейн е подписал сделка за 5 филма. Излизането от подобен договор би било много трудно. Какъв ще е ходът на студиото е неясен. Картите са на масата. Еди Редмейн не иска Роулинг.

Бъдещето на поредицата е вече въпрос на сериозни спекулации след изключително лошите реакции на критиката и лошия боксофис на „Престъпленията на Гринделвалд“. Скандалът с фен на Езра Милър също предизвика спекулации, че може би актьорът ще загуби ролята си във „Фантастични животни“ и тази на Светкавицата. Едно е сигурно, последното нещо, което подобен блокбастър има нужда, е напрежение между две от най-важните му фигури.

Източник: We Got This Covered 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 93