„Юникити“ – Сезон 2
От 10 февруари – всеки делник от 17.00 ч.

Епизодите пренасят зрителя в едно радостно кралство, искрящо от блестяща материя, красиви мисли и откъслечни изблици на гняв, защото това е светът на Юникити и нейните приятели, а те обожават приключенията, въодушевлението и танцовите партита.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Пълна Драмарама“ – Сезон 1
От 3 февруари – всеки ден от 15.20 ч.

Поредицата ни среща отново с някои от оригиналните герои в „Пълна драма“, но сега те не са тийнейджъри, а дечица в дневната забавачка, оставени на грижите на Шеф Хачет. Във всеки епизод, персонажите разкриват себе си чрез споделяне на мечти, обръщения към зрителя, шеги, признания и спомени. Тийн личността на всеки от тях е запазена – Оуен, Кортни, Дънкан, Изи, Бет и Лешона са твърде умни и мъдри за възрастта си, което е и причината да успяват на надхитрят Шеф във всяка непредвидима ситуация или истерично смешно приключение, в което се забъркат!
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Микс маратон
От 24 февруари – всеки ден от 08.00 ч.

Наслади се на този маратон, изпълнен с редица от любимите предавания по CN. Включително „Малки титани: В готовност!“, „Крейг край реката“, „Юникити“, „Пълна Драмарама“, „Ние, мечоците“, „Време за приключения“ и „Гъмбол“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 − = 60