Потвърдено е, че „Черната вдовица“ ще се развива след събитията в „Първият отмъстител: Войната на героите“.филма за Черната вдовица

„Черната вдовица“ най-накрая ще постави Наташа Романов под светлините на прожекторите в самостоятелен филм. Това се случва 10г. след дебюта и в „Железния човек 2“.  Смъртта и в „Отмъстителите: Краят“ постави много въпроси за мястото и във времевата линия на кино вселената на Марвел.

В свое инетрвю пред The Hollywood Reporter, Скарлет Йохансон потвърди, че „Черната вдовица“ ще се развива след „Първият отмъстител: Войната на героите“. Той от своя страна завърши с принуждаването на Наташа да се скрие, след като помага на бежанеца Стийв Роджърс. Филмът ще изследва много и от миналото и, далеч преди Отмъстителите да се разпаднат в „Първият отмъстител: Войната на героите“.

филма за Черната вдовица

Познавам я по-добре от всеки. Какво е било детството и? Какво е отношението и към хора с положение? Това е един суров и многопластов герой. Много травма е провокирала огромна, неизследвана част от живота и. За да е такъв професионалист на толкова високо ниво, най-вероятно и се е наложило да изтласка много неща в страни. филма за Черната вдовица

За сюжета се знае много малко. Вдовицата ще се бори срещу злодея Taskmaster. Дебют ще направи и Йелена Белова. Това е втория персонаж в модерната ера на героя, който използва прозвището Черната вдовица в комиксите.

Премиерата на „Черната вдовица“ е насрочена за 01.05.2020г.

Източник: HeroicHollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 68