Отмъстителите: Краят
HBO GO: 15.12
HBO: 15.12 | 21:00 ч.

Последните Отмъстители – Тор, Черната вдовица, Капитан Америка и Брус Банър – трябва да намерят начин да върнат съюзниците си за епичен финален сблъсък със злия титан Танос, погубил половината население на света.
Четвъртата лента от сагата за Отмъстителите е кулминацията на епично приключение, разказано в 22 взаимосвързани филма на „Марвел“. Най-великите супергерои на света най-сетне ще разберат точно колко крехка е нашата реалност и колко жертви ще са необходими, за да я запазят. История за приятелството, работата в екип и превъзмогване на различията в името на привидно невъзможна цел.

Луди богаташи
HBO GO: 22.12
CINEMAX: 22.12 | 21:00 ч.

Нюйоркчанката от китайски произход Рейчъл Чу отива в Сингапур за сватбата на най- добрия приятел на гаджето си Ник. Двамата са заедно от дълго време и се притеснява, защото ще се запознае със семейството на Ник. Това, за което Рейчъл изобщо не е готова обаче, е да разбере някои ключови факти, които Ник е пропуснал да спомене за себе си. Оказва се, че той е наследникът на едно от най-богатите семейства в страната и е най- желаният ерген в Азия. На гърба на Рейчъл сякаш се появява мишена, в която се прицелват ревнивите млади дами от хайлайфа на Сингапур и, което е още по-лошо, разочарованата майка на Ник. Скоро става ясно, че парите със сигурност не могат да купят любов, но определено могат да ти усложнят живота.

Последиците
HBO GO: 08.12
HBO: 08.12 | 21:00 ч.

Действието се развива в следвоенна Германия през 1946. Рейчъл Морган (Кийра Найтли) пристига в разрушения Хамбург през суровата зима, за да е със съпруга си Луис (Джейсън Кларк) – британски полковник, натоварен със задачата да възстанови града. Но на път за новия им дом Рейчъл с изненада разбира, че Луис е взел неочаквано решение. Ще делят величествена къща с предишните собственици – немски вдовец (Александър Скарсгорд) и изтерзаната му дъщеря. В тази напрегната атмосфера враждебността и скръбта отстъпват пред страстта и предателството.

Гробище за домашни любимци
HBO GO: 22.12
HBO: 22.12 | 21:00 ч.

Филмът, по едноименния роман на ужасите на Стивън Кинг, разказва историята на д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), съпругата му Рейчъл (Ейми Саймец) и двете им малки деца, които се местят от Бостън в провинцията на щата Мейн и откриват мистериозно гробище, скрито дълбоко в гората зад новия им дом. Случва се трагедия и Луис се обръща за помощ към странния си съсед Джъд Крандал (Джон Литгоу), но това задейства верижна реакция, която пуска на свобода невъобразимо зло.

Дъмбо
HBO GO: 01.12
HBO: 01.12 | 21:00 ч.

Макс Медичи, собственикът на цирка, възлага на бившата звезда Холт Фариер и неговите деца грижите за новородено слонче на име Дъмбо, чиито огромни уши са причина всички в западащия цирк да му се присмиват. Но става ясно, че Дъмбо може да лети, и циркът сякаш се преражда. Това привлича вниманието на сладкодумния предприемач В. А. Вандевиър, който иска да включи Дъмбо в грандиозния си нов проект. Слончето се издига до нови върхове заедно с невероятната въздушна акробатка Колет Марчант…, но Холт разбира, че под бляскавата фасада всъщност се крият зловещи тайни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 1