Спайдър-мен: Далече от дома
HBO GO: 29.03
HBO: 29.03 | 21:00 ч.

След събитията в „Отмъстителите: Краят“ Питър Паркър (Том Холанд) се завръща в „Спайдър-мен: Далеч от дома“. Нашият любим квартален супергерой решава да се присъедини към Нед, Ем Джей и останалите си приятели на пътуване в Европа. Но плановете му да си вземе почивка от живота на супергерой за няколко седмици се провалят, когато с нежелание се съгласява да помогне на Ник Фюри (Самюъл Джаксън) да разбулят мистерията около атаките на елементалите. Спайдър-мен и Мистерио (Джейк Джилънхол) се съюзяват, за да се справят с хаоса, в който потъва континентът, но нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

Цар лъв
HBO GO: 08.03
HBO: 08.03 | 21:00 ч.

Новият „Цар лъв“ от режисьора Джон Фавро ни пренася в африканската савана, където се ражда бъдещ цар. Симба боготвори баща си цар Муфаса и взема присърце призванието си един ден да го наследи. Но не всички в царството приветстват раждането на лъвчето. Скар, брат на Муфаса и бивш наследник на трона, има свои собствени планове. Битката за Лъвската скала е драматична и изпълнена с предателства и трагедии. След като Симба е прокуден, двама колоритни нови приятели ще му помогнат да порасне и да си върне това, което му принадлежи по право. Лентата на Дисни си служи с иновативни филмови техники, за да накара любимите герои да оживеят по изцяло нов начин.

Играта на играчките 4
HBO GO: 22.03
HBO: 22.03 | 21:00 ч.

Уди винаги е бил сигурен в мястото си в света и че най-важната му мисия е да се грижи за детето си, независимо дали става въпрос за Анди или Бони. Когато Виличко, любимата нова играчка на Бони, направена от самата нея от подръчни материали, заявява, че е „боклук“, а не „играчка“, Уди решава да му покаже колко е хубаво да си играчка. Бони взема всички със себе си на семейната почивка и Уди най-неочаквано се отклонява, което пък води до среща с приятелката му Бо Пийп. Въпреки че на пръв поглед е крехка порцеланова кукла, Бо има приключенски дух и години наред се е скитала съвсем сама. Уди и Бо разбират, че живеят коренно различни животи, но това съвсем не е най-големият им проблем.

Героичната шесторка: Сериалът I
HBO GO: 13.03

Анимацията на „Дисни“ продължава от там, където завършва награденият с „Оскар“ едноименен филм. Хиро е 14-годишен гений на технологиите, а Баймакс е специалният му огромен робот. Хиро постъпва в Технологичния институт на Сан Франциско и трябва да се изправи пред предизвикателствата на престижното училище, както и пред спънките на това, че е „малкият“ на училището. Хиро обаче е достатъчно умен, а и има на своя страна приятел робот. Опасностите обаче дебнат извън училище. В тяхна помощ са лудият учен Хъни Лемън, заедно с помощника си Уасаби, младежът Фред и сериозният Гоу Гоу – всички те образуват супер отряда Героичната Шесторка. Те трябва да се изправят срещу свръхтехнологични злодеи, които заплашват Сан Франциско.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 3