През изминалата седмица HBO напомпаха маркетинговата кампания на финалния сезон на „Игра на тронове“ до краен предел.финалът на Игра

След като удържаха толкова дълго до първия, официален трейлър, сега те пускат новина за сезона буквално всеки ден. Новия тийзър се казва“ Aftermath“. Великата битка, ще има велики последствия, вижте ги:финалът на Игра

Появи се и друго промо, което е предназначено за абонатите на Amazon Prime, които имат свързан абонамент и за HBO. В него виждаме събиране на едно място на Джон Сноу и Аря Старк .

Вижте го: финалът на Игра

 

Третото промо за съжаление е заснето от фен, но в пълния му блясък. Не успяхме да открием официалното видео.финалът на Игра

В него на самия финал ще видите Аря, която се е вплела в брутална битка с Бродник в Зимен Хребет. А Джон казва: „Те идват…“ ! Вижте видеото:

Вече можем да видим и няколко нови снимки, включително срещата на Джон Сноу и Аря Старк. Вижте ги в статията надолу.

финалът на ИграСнимачната площадка на финалния сезон на „Игра на тронове“ е имала неочакван посетител от една далечна галактика. Самият Джордж Лукас е посетил Белфаст и се е срещнал със създателите на поредицата Дейвид Бениоф и Дан Уейс. Той е обиколил площадката и говорил с продуцентите. Това се е случило няколко месеца преди Disney да обявят че екипът Бениоф/ Уейс ще напишат нова Междузвездни войни трилогия.

Лиам Кънингам (сър Давос) сподели:

Джордж дойде и си поговори с момчетата. Това, което липсва на Междузвездни войни в последно време са качествените истории. Дан и Дейвид могат да пренесат демографията на тази поредица в света на Междузвездни войни. Те са невероятни в адаптирането на един свят и превръщането му в техен. Те знаят как да добавят слой към комплексността му.

Самите Бениоф и Уейс отказаха коментар върху посещението на Лукас или сценария на Междузвездни войни. финалът на Игра

И все пак, те си позволиха да се пошегуват така:финалът на Игра

Струва ни се, че все още не ни мразят достатъчно (позовавайки се на отлива на любов към поредицата от последните години).

Оригиналната история на Капитан Фасма ще изненада всички.  (позовавайки се на героинята, изиграна от Гуендолин Кристи. Тя е самата Бриан от Тарт в Игра на тронове).

Ще бъде монолог на Гуен от костюма и.

Най-бавното потапяне на камера под маската на костюм в историята.

HBO ще излъчат документален филм за „Игра на тронове“ през месец Май. Той ще бъде с продължителност от два часа. Филмът ще се фокусира върху финалните шест епизода и ще даде последен поглед към сериалът, който промени телевизията завинаги. финалът на Игра

„Игра на тронове: Последна стража“ ще се излъчи на 26.05.2019г. по HBO или точно седмица след последния епизод на сериала. Режисьор е британецът Джейни Финли.

Източници: WikiOfThrones , Entertainent Weekly , Deadline

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

90 − 85 =