Снимките за финалният сезон 8 на „Игра на тронове“ вече текат. Епизодите са едва шест, но се очаква да бъдат с дължината на пълнометражен филм- ВСЕКИ. Очаква се продукцията по сезона да продължи по-дълго от обичайното. Миналия сезон ознаменува завръщането на много герои, ОТДАВНА „изчезнали“ в сериала. Gendry (Джо Демпси) и Benjen Stark (Джозеф Мауле) и др. По всичко личи, че герой от първия сезон на поредицата е напълно възможно да се завърне за новия сезон. Става въпрос за Хал Дрого (Джейсън Момоа)- вождът на Дотраките и съпруг на Денерис Таргариен (Емилия Кларк). Джейсън постна в инстаграм снимки със звездата от настоящата история в „Игра на тронове“ Кристофър Хивю. Мнозина започнаха да се чудят дали героят му няма да се завърне за последния сезон. 

Актьорът НЕ споделя конкретно, че е в Белфаст за снимки на последния сезон на „Игра на тронове“. По-вероятно е той да е там, като част от промоционалното турне на „Лигата на справедливостта“. Той сподели също снимка със самата майка на драконите Емилия Кларк. Третият кадър е на Денерис Таргариен и Жената чудо в компанията на Джейсън Момоа.

Колко и невероятно да ви стои завръщането на Хал Дрого в книгите или сериала, ще припомним една уловка на историята. Той бе отровен от отмъстителна вещица на име Мири Дур (Миа Сотерио). Тя го отрови, отмъщавайки си за набезите на Дотраките в нейното село. Когато Денерис се докосва до нея за да я моли да го спаси, вещицата и дава да се разбере, че това ще стане… ама някой друг път. Или иначе казано, когато прокълнатата ти утроба отново зачене дете, тогава ще се върне (тази част от пророчеството е ясна от книгата!) Като съберем ТАЗИ информация с това, което Джон казва на Денерис, че „вещицата може да не е точен източник на информация“. Техният романс в миналия сезон категорично продължава да води в тази посока.

Все още няма информация, че това пророчество ще бъде изпълнено, а докато дойде.. вижте въпросните снимки и текст от актьора към тях!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here