Слабо позната стрийминг услуга в родна България, но набираща все повече популярност, заради предстоящия многомилионен сериал по „Властелинът на пръстените“. Сезон 1 на „Хана“ бе излъчен през 2019г. и отбеляза такава гледаемост, е продуцентите веднага дадоха зелена светлина за втори сезон. Поредицата е базирана на оригиналния филм „Хана“ от 2011г. с участието на Сирша Ронан. 

Историята

Секретен експеримент с нежелани бебета. Една от майките отказала се от рожбата си размисля и нейния вербуващ офицер помага и помага да си върне детето. Това е Хана. 15г. по-късно тя живее с баща си гората и оцеляват сами сред пустошта. Те живеят по собствени правила а светът се превръща във все по-привлекателно място за Хана. Любопитството и надделява, лошите идват и екшъна започва.

Защо си струва?

Сериала е много различен от фантасмагориите, които видяхме в оригиналния филм. Той е земен, суров, истински и пълнокръвен. Бойните сцени са брилянтно оркестрирани, а бойните сцени на самата Хана са нещо, което НЕ виждаме всеки ден по телевизията. Младата актриса е сурова, странна, едва ли не зла и готова да избие всички. И разбира се във втората главна роля гледаме Джоел Кинаман, в който всички се влюбиха от „Altered Carbon“.

Защо би се колебал да започнеш „Хана“ на Amazon, a не трябва?

Сериалът НЕ блести. Той не изобилства от визуални ефекти, зашеметяващи актьорски имена и неспирни обрати. За сметка на това той е смазващо реалистичен и към своя финал ще тръгне в посока, която ще се хареса на преобладаващата част от зрителите. Сезонът има едва 8 епизода. Историята си струва и изпълненията впечатляват.

Излезли сезони до момента

До момента на публикуване на този материал (28.06.2020г.) е излязъл 1 сезон от 8 епизода. Премиерата на „Хана“ сезон 2 е насрочена за 03.07.2020г. Епизодите отново са осем. 

Къде можете да го гледате?

„Хана“ е собствена продукция на Amazon. Всички настоящи и бъдещи сезони са достъпни за потребителите на стрийминг услугата.

Вижте и останалите ни предложения в рубриката Задължителен за гледане!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here