Най-новия поглед към  Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) официално е тук. И смело можем да кажем, че той продължава стила, духа и лудостта на всичко, което знаем за героинята. Вчера (17.09.2019г.) Warner Bros. официално представиха първия тийзър-постер на предстоящия филм от разширената вселена на DC. Той показва Харли Куин в центъра на събитията, а всички останали герои летят около главата и. Вижте го:Харли Куин в нов

Birds of Prey ще проследи историята на неочаквания съюз между Харли Куин (Марго Роби), Черното Канарче (Джърни Смолет- Бел), Huntress (Мери Елизабет Уинстед) и Рене Монтоя (Росия Перез). Всички те, ще се опитат да спасят Касандра Каин (Ела Джей Баско от престъпника Черната маска (Юън Макгрегър).

Подхвърлих им идеята за нецензуриран филм, с момичешка банда. Тя трябва да включва Харли, която има нужда от приятели. Тя обича да си комуникира с хората, за това не трябва да и даваме самостоятелен филм. Няма много филми с женски банди, особено в екшън жанра. Това винаги е била идеята ми- споделя Марго Роби Харли Куин в нов

Предстоящите филми на DC включват „Жокера“ на 04.10, Birds of Prey на 07.02.2020г., „Жената чудо 1984“ на 05.06.2020г., „The Batman“ 25.06.2021г., „Отряд самоубийци“ на 06.08.2021г. и „Аквамен 2“ на 16.12.2022г.

Преди седмица се появи и новия трейлър за „Birds of prey“. Ако все още не сте го гледали, поправете тази грешка веднага:

Източник: ComicBook и YouTube

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here