Джеймс Гън даде сериозна подсказка на феновете на DC за предстоящия нов „Отряд Самоубийци“. Разкритието дойде от няколко снимки в профила му в Инстаграм. На тях се вижда стая за „разпускане“ за екипа и актьорите. Тя е пълна с различни игри, създадени от Microsoft. Аркадата е наименована „King Shrkade“, което е бележка към героя King Shark (виж дъното на публикацията). Харли Куин и една препратка към героинята се появяват малко по-нататък в поредицата от снимки.

Харли Куин и

Аркадата за Отряд самоубийци включва игра Halo, класическата Defender, Пазители на галактиката pinball машина, гигантска игра Scrabble, която се играе на стената и други забавни игри, за разпускане докато снимат мащабната продукция. Джеймс Гън показа много снимки от залата, с различите игри. Но една от тях той спелува думата King Shark и се опитва да я свърже с думата Харли. Марго Роби, като Харли Куин все пак ще участва във филма?

Това официално НЕ Е потвърдено от режисьора. Но той много добре знае, какво прави в социалните медии. Това определено бе направено с цел. Продукцията по филма ще стартира скоро.

Шон Гън, братът на Джеймс сподели, че вече е прочел сценария на „Отряд самоубийци“ и е силно впечатлен. Феновете да очакват запазената марка на Джеймс, с цял нов набор от герои.

Ето какво споделиш Шон Гън:

Джеймс е изключително развълнуван от предстоящите снимки. Прочел съм сценария и той е прекрасен. Снимките ще започнат ужасно скоро.

Снимките започват през Септември в Атланта. Там Джеймс Гън засне и двата „Пазители на галактиката„. Там ще заснеме и „Пазители на галактиката vol.3“! Вижте снимката по-долу в профила му, а третата от поредицата е Харли Куин и Скрабъл-а.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Many thanks to the lovely folks from @microsoft who set us up with a #KingSharkade for the cast and crew’s downtime during pre-production and production on #TheSuicideSquad.

Публикация, споделена от James Gunn (@jamesgunn) на

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 62