Джоджо Заека
HBO GO 06.09
HBO 06.09, 21.00 ч.

Уникалните за сценариста и режисьор Тайка Уайтити („Тор: Рагнарок“) чувство за хумор и патос сияят и в най-новия му филм – „Джоджо Заека“. Лентата е сатира за Втората световна война и проследява германско момче на име Джоджо (Роман Грифин Дейвис), чийто мироглед се променя из основи, когато разбира, че самотната му майка (Скарлет Йохансон) крие еврейско момиче (Томазин Макензи) на тавана. С помощта единствено на глупавия си въображаем приятел Адолф Хитлер (Тайка Уайтити), Джоджо ще трябва да се пребори със слепия си национализъм.

Небременна – HBO оригинална продукция
HBO GO 11.09

„Небременна“ разказва историята на 17-годишната Вероника (Хейли Лу Ричардсън), която никога не си е представяла, че ще поиска да се провали на тест, но всичко се променя в деня, когато вижда две дебели розови чертички на теста за бременност. Колежът и многообещаващото бъдеще изчезват в миг и Вероника започва да обмисля решение, което никога не си е представяла, че ще трябва да вземе. Трудният избор ще я отведе в Ню Мексико и ще я накара да пропътува повече от 1500 километра за три дни в компанията на бившата си най-добра приятелка Бейли (Барби Ферейра). Двете ще научат, че един от най-важните фактори в живота са приятелите.

Кухнята
HBO GO 12.09
HBO 12.09, 21.00 ч.

Филм по поредицата от комикси Vertigo от „DC Entertainment“ с участието на Мелиса Маккарти („Шаферки“), Тифани Хадиш („Girls Trip“) и Елизабет Мос („Историята на прислужницата“). През 1978 съпрузите мафиоти на три домакини от Хелс Китчън, Ню Йорк, са изпратени в затвора от ФБР. Останали без пукната пара, дамите имат зъб на не един и двама и поемат делата на ирландската мафия в собствените си ръце, оказвайки се неочаквано вещи във всичко от изнудването до премахването на конкуренцията. „Кухнята“ е сурова драма с главни действащи лица жени от номинирания за Оскар сценарист и режисьор Андреа Берлов („Бандата от Комптън“).

Лоши момчета завинаги
HBO GO 20.09
HBO 20.09, 21.00 ч.

Лошите момчета Майк (Уил Смит) и Маркъс (Мартин Лорънс), се завръщат за дългоочаквания финал на трилогията. След поредица убийства и след като Майк едва не губи живота си, той успява да убеди колебаещия се Маркъс да отложи пенсионирането и да работят заедно за последен път Двамата се съюзяват с нахаканите попълнения от новия отдел на полицията в Маями, за да заловят Армандо Армас безжалостния лидер на картела Аретас.

Елитът от крайбрежието – специален формат на HBO САЩ
HBO GO 13.09

„Елитът от крайбрежията“ е социално дистанцираната комедия на НВО, която разказва историите на петима герои, справящи се с политиката, заобикалящата ги среда и пандемията. Бет Мидлър, Кейтлин Девър, Дан Леви, Сара Полсън и Иса Рей участват в тази продукция, която изследва съвременния свят, разделен от политиката и всеобщото желание за човешка връзка. Подготвен първоначално за Обществения театър на Ню Йорк, „Елитът от крайбрежията“ преминава от сцената на екрана и се променя в реално време, докато се развиват събитията на 2020 г. Филмът представя пет различни гледни точки за САЩ, докато петимата герои се оказват затворени в домовете си заради изолацията и реагират с разочарование, забава и или самовглъбение.

Агенти на хаоса
HBO GO 25.09

Документалният филм в две части е за намесата на Русия в президентските избори в САЩ през 2016 г. Той изследва сложните планове да се подкопае демокрацията и насочва вниманието на американците към този проблем.
Носителят на награди „Оскар“ и „Емми“ Алекс Гибни създава документалния филм в две части. Той е продукт на години изследване на руската намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г. Включени са непоказвани досега кадри от руските ферми за тролове, видеата от руския дарк уеб, които целят да разкрият сложните планове за подкопаване на демокрацията, които американската публика трябва да знае. „Агентите на хаоса“, за които става дума обаче, не са само руснаци, но и ключови играчи от американската политика, които, благодарение на продажността, корупцията или обстоятелствата, допринасят за осъществяването на плановете на Путин. А тяхна мишена е неподозиращата и податлива американска публика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =