Марк Ръфало е стар познайник на Comic Con в Сан Диего, Калифорния. Екранния Брус Банър/ Хълк е посещавал събитието непрекъснато през изминалите няколко години. За това той има много добър съвет за всички посетители на фестивала. За да се подготвят за тоновете новини, които Marvel избълваха по време на тазгодишния Comic Con е редно съветът на Марк да бъде следван задължително! Хълк се пошегува с колегите си страхотно! Хълк се пошегува

Когато не промотира поредния Марвел филм, звездата от „Отмъстителите:Краят“ е наистина забавен тип.  Преди няколко години, докато промотираше „Тор: Рагнарок“ актьора сподели снимка. И то не каква. Крис Хемсуорт, Том Хидълстън и реж. Тайка Уайтити в безпаметен сън в общо легло между снимките. Преди седмица, точно за Comic Con Хълк се пошегува с класическата снимка със следния текст:

Не забравяйте да се наспите преди пристигане на Comic Con в Сан Диего. Точно както моите приятели по време на работа направиха през 2017г.

Ако сте пропуснали всички разкрития, които Marvel направиха на Comic Con може да наваксате от обзорния материал на CINEBOOM, тук!

А до тогава, позабавлявайте се с култовата снимка.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 26