Изминаха 10 години от времето, когато Скарлет Йохансон се появи в ролята на Наташа Романоф. От дебюта и в „Железеният човек 2“ тя се появи в много различни филми от кино вселената на Marvel. Включително и всичките четири филма за „Отмъстителите“, както и няколко издания на „Първият отмъстител“. Сега с първия си самостоятелен филм „Черната вдовица“, героинята се връща малко назад във времето преди смъртта си в „Отмъстителите: Краят“. Според режисьорът на филма Кейт Шортланд, появата на Романоф в този филм, след като зрителя вече я е видял да умира в предходния, има своите преимущества.

Моментът бе много правилен и някак освобождаващ. Исках да направя най-доброто за героинята и. Това ни даде тази възможност. Наистина опитах да накарам хората да я разберат и да почувстват емпатия към нея. Често това, което виждаме, е една лъжлива конструкция. Искахме да задълбаем под кожата и. Това означаваше да се върнем в миналото и да я съберем с руското и „семейство“- Йелена Белова (Флоранс Пу), Мелина Востокоф (Рейчъл Уайз) и Алексей Шостаков (Дейвид Харбър).- сподели режисьорката пред Empire

За самата Скарлет Йохансон това е кулминацията на десетилетие от разказани истории и изграждане на героя.

Все още нямам представа за случващото се. Мисля, че ще отнеме време, за да улегне. Това бе константа в моя живот в продължение на десетилетие. На всеки година и половина се връщах към това семейство и продължавах приключението с всички. Смятам, че всички имаме смесени чувства за събитието. Поне в определени сцени. Но наистина имах усещането, че съм постигнала нещо след като приключихме снимките по филма. Смятам, че опитах всичко този път. Наистина ми се наложи да отида на всички тези неудобни места и да изследвам конкретни аспекти от нея.

Източник: Empire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 66