Футболните запалянковци получиха чисто нов трейлър по ESPN по време на Националното първенство в което играха Clemson Tigers и LSU Tigers. Марвел дебютираха нов трейлър на предстоящия „Черната вдовица“. В него вече виждаме детайлно злодея Taskmaster и някак далечното ехо от La Femme Nikita/ The Professional. Вижте го:

Паралелно с новия трейлър, Disney пуснаха и официалния синопсис на филма. Ето го и него:

В експлозивния шпионски екшън-трилър „Черната вдовица“, Наташа Романов се изправя срещу мрачни субекти и дълбока конспирация с връзки, към нейното минало. Черната вдовица е преследвана от сила, която няма да спре пред нищо за да я премахне. Налага и се да се изправи срещу миналото си на шпионин и разбитите връзки от времето, преди да се превърне в Отмъстител.

Скарлет Йохансон повтаря ролята на Наташа/ Черната вдовица. Флоранс Пух е Йелена. Дейвид Харбър (Stranger Things) гледаме в ролята на Алексей (Red Guardian). Носителката на Оскар Рейчъл Уайз е Мелина.

Режисьор на филма е Кейт Шортланд а продуцент е Кевин Фейдж. „Черната вдовица“ е първият филм от фаза 4 на кино вселената на Марвел. Премиерата е насрочена за 01.05.2020г. Разпространява за страната- Форум Филм България.

Източник: Coming Soon и Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here