Marvel Studios ще започнат снимките на „Черната пантера 2“ през Юли 2021г. Франчайза стартира през 2018г. и задмина всички очаквания. Филмът се превърна в един от най-касовите за всички време и бе номиниран за наградата Оскар за най-добър филм. Това превърна подготвянето на „Черната пантера 2“ в дори още по-голям приоритет а студиото. Те изчакаха реж. Райън Куглър да се освободи, за да обявят Май 2022г. за премиерна дата.

Всичко това се случи преди трагичната смърт на Чадуик Босеман. Звездата от „Черната пантера“ почина наскоро, борейки се с рак в продължение на четири години. Месеци наред семейство, приятели и целия свят скърбяха за актьора. Звездата Летисия Райт сподели, че ще е странно да направят продължение без Босеман. Disney и Marvel Studios все още не са коментирали официално статуса на филма.

Според нашия източник Marvel започват да изграждат план за „Черната пантера 2“. Според тях, снимките ще започнат в Атланта през юли 2021г. Процеса се очаква да продължи до 6 месеца. Това означава, че всичко ще приключат до края на 2021г. или достатъчно преди премиерата на 06.05.2022г.
Филм ще има, но как ще изглежда той, не е ясно. Потвърдено е, че Marvel няма да пресъздават Босеман дигитално за продължението. Shuri е получила далеч по-голяма роля, от тази в първия филм.

Източник: ScreenRant

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 − 26 =