Отгледани от вълци I
HBO GO 04.09 петък
HBO 23.10, 22 00 ч.

С участието на Аманда Колин, Абубакар Салим, Уинта МакГрат, Травис Фимел
Фантастичният сериал на майстор разказвача Ридли Скот е с главни герои двама андроида Татко и Майка отглеждат човешки деца на мистериозна новооткрита планетa. Докато колонията е на път да бъде разкъсана от религиозни различия, андроидите научават, че да контролираш вярванията на хората е трудна и опасна задача.

Третият ден
HBO GO 15.09
HBO 15.09, 21 00 ч.

Денис Кели и Феликс Барет създават лимитирания сериал, чието действие е разделено на две части „Лято„ и „Зима“, всяка от по три епизода. В „Лято“ Джуд Лоу е в ролята на Сам мъж, привлечен от мистериозен остров край британския бряг, чиито жители са готови на всичко, за да запазят традициите си. В трите епизода на „Зима„ Наоми Харис е в ролята на Хелън чудата жена, пристигнала на острова в търсене на отговори Пристигането й обаче разбунва духовете на мястото.

Ние сме каквито сме I
HBO GO 15.09
HBO 15.09, 22 00 ч.

Номинираният за Оскар Лука Гуаданино пренася уникалния си стил и на телевизионния екран в осемте епизода на „Ние сме каквито сме“, чиято премиера е ексклузивно по НВО и HBO GO. В историята на две американски деца, които живеят в американска военна база в Италия, сериалът изследва приятелството, първата любов, търсенето на идентичност и всички вълнения, тъга, върхове и спадове, свързани с това да си тийнейджър. Това е история, която може да се случи навсякъде по света, но в случая се случва в парченце от САЩ в Италия.

Манифест II
HBO GO 01.09

Когато полет 828 на Montego Air се приземява след турбуленция, екипажът и пътниците осъзнават, че светът е остарял с 5 години, а семействата и приятелите им са продължили живота си, след като са изгубили надеждата да ги видят отново. Изправени пред невъзможното, пътниците на полет 828 трябва да продължат живота си. Докато свикват с новата реалност и мечтаят за втори шанс, те се сблъскват с непосредствена заплаха, странна и необяснима. Залозите вече са по високи, а пътниците на полет 828 трябва да се отправят на неочаквано пътешествие в свят, в който разчитат на надеждата и съдбата.

Мъртва точка V
HBO GO 05.09

В петия и финален сезон на сериала екипът трябва да се справи с мисия с висок залог. Джейн и оцелелите членове на някогашния специален екип на ФБР трябва да се състезават с времето, за да изчистят петното от името си. Без оперативна помощ те трябва да открият начин да спрат Маделин преди тя да ги е открила и унищожила, като могат да успеят само благодарение на отношенията си и помощ от приятели.

Дес – мини сериал от 3 части
HBO GO 15.09

„Дес“ е драматичен сериал в три части, посветен на една от най-известните криминални истории във Великобритания – тази на серийния убиец Денис Нилсън. Тя е разказана от гледната точка на трима човека – Нилсън (Дейвид Тенант), главен инспектор Питър Джей (Даниел Мейс) и биографа Брайън Мастърс (Джейсън Уоткинс), и показва как се отразява на личния и професионалния живот контакт с човек като Нилсън. Той убива най-малко 12 момчета и мъже в апартамента си между 1978 и 1983 и остава неразкрит в продължение на пет години. Когато главен инспектор Питър Джей е извикан на ул. „Кранли Гардънс“ 23 на 9 февруари 1983 заради сигнал за останки от човешка плът и кости в канализацията, полицията си дава сметка, че става дума за сериен убиец.

Родина I
HBO GO 27.09
HBO 3 27.09, неделя, 22 00 ч.

Сериалът разказва историята на конфликта в Баската автономна област през очите на две семейства, разделени от вълните от кръв и насилие, залели региона. Битори и Мирен са израснали заедно като най-добри приятелки, но години по късно не биха могли да бъдат на по-противоположни житейски и политически позиции. Съпругът на Битори е убит от сепаратистите от ЕТА, член на чиито отряди е синът на Мирен. Семействата на двете жени ще трябва да се изправят лице в лице със скръбта и моралните противоречия, които братоубийственият конфликт носи със себе си. Ще могат ли обаче някой ден да си простят и да превъзмогнат различията помежду си, за да продължат напред? Сериалът е базиран на бестселъра на Фернандо Арамбуру.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =