Арнълд и Стан Лий са се обединили, за да създадат „Губернаторът“, нова анимационна поредица и комикс, които ще се появят догодина.

Стан Лий, сподели, че „Губернаторът“ ще бъде страхотен супер герой, но също така ще бъде и Арнолд Шварценегер. Ще използват личните елементи от живота на самия бивш Мистър Олимпия.  Ще използват жена му, децата му, самият факт, че е бил Губернатор. С едничката разлика, че след като напуска офисът, Арнолд решава да стане борец срещу неправдата и построява таен, високо технологичен център под къщата си в Брентууд.

Заедно с пещерата му, Губернаторът ще има и цял куп супер- автомобили, гардероб пълен със супер костюми, които ще му позволяват да лети и изпълнява други супергеройски неща, както и 13 годишен компютърен спец, който ще се явява, като кибер охрана на героя. Разбира се ще има и супер злодеи- зла организация  Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons (or G.I.R.L.I.E).  За Шварценегер, тази анимация е може би следващото най-добро нещо, преди превръщането му в президент. Той споделя, че му допада идеята за контролен център под къщата му с тайни пътища, през които лодки и поджодници да могат да достигнат до океана. В анимацията, къщата му ще бъде много по-близо до океана, от колкото тази, в която действително живее…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here