Премиера в България:
Световна премиера:
Жанр: Приключенски, Психо, Драма
Продължителност: 0 минути
Формат: 2D
Сценарист: Лъчезар Петров
Режисьор: Лъчезар Петров
В ролите: Йоана-Изабела Върбанова, Мирела Карабанчева, Анастасия Левордашка, Галин Найденов, Ахмед Юмер, Теодор Софрониев, Тончо Токмакчиев, Албена Тодорова
Разпространител: Plan B / TL Film Production

„Шест и едно наум” е ново филмово заглавие, разказващо за приключенския дух на група млади хора, бягащи от ежедневието в офиса, в търсене на силни емоции и преживявания сред природата. Но както често се случва в живота, те се оказват неподготвени да се сблъскат с реалността и истината, да преодолеят себе си и гордостта си и да приемат откровеността на другите. Това води до множество сблъсъци и борба на характери, опити за надмощие и ситуации, водещи до пълно разголване.
„Днешният свят е твърде отдаден на външното и материалното. Той е престанал да се самонаблюдава критично, да търси смисъла на съществуването си. Ограничава духовността си с фалшива религиозност и „модерни практики“, с изкуство заради самото изкуство (отдавна превърнало се в нещо изкуствено), с живот заради самия живот…”. Това казва режисьорът на филма Лъчезар Петров, който прави своя дебют с „Шест и едно наум” и аргументира потребността си да реализира този проект.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 − = 26