„Крейг край реката“ – Сезон 2
От 2 декември – всеки делник от 16.15 ч.

Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието – един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над трите крепости и вело-рампите, образувайки едно своеобразно детско общество.

В един от епизодите, косата на Крейг добива „афро“ стил и започва да му създава доста проблеми. Нямайки друг избор, той се подстригва сам и резултатът е плачевен. По тази причина, той и приятелите му решават да построят машина на времето, за да поправят грешката. Оказва се, обаче, че всички от Поречието го смятат за ново „готино“ дете на име Джейкъб и се отнасят много добре с него. Това кара Крейг да започне да игнорира Келси и Джей Пи…

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

DC Super Hero Girls – Сезон 1
От 9 декември – всеки делник от 18.00 ч.

Поредицата проследява приключенията на Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и учат в Гимназия Метрополис.

В един от епизодите, Аквалад купува домашен любимец – златна рибка, с цел да я подари на Бъмбълбий за рождения ѝ ден. Но докато се опитва да ѝ я достави, го сполетяват поредица забавни злополуки.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Зимни маратони
От 7 декември  – всеки уикенд от 11.40 ч.

Наслади се на зимата с маратони на любимите си предавания (вкл. „Ние, мечоците“, „Юникити“, „Време за приключения“, „Малки титани: В готовност!“ и „Гъмбол“)!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − 73 =