юникитиСкъпи приятели,

На 21.05.2018г. по Cartoon Network стартира очарователната анимация Юникити. Тя ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 часа в ефира на телевизията.

Котето еднорог Юникити, познато ни от The LEGO® Movie, е владетел на магическото кралство, в което се развива действието на новия сериал по Cartoon Network. Попадаме в изцяло анимирана вселена, която ни представя свят, пълен с приключения, приятели, вълнения и танцови партита. Като господар на кралството дните на Юникити са доста натоварени и пълни с отговорности.

За Юникити най-важно е да е сигурна, че всички са щастливи и да избави кралството от негативността. Оптимизмът й не бива да бъде разбиран погрешно обаче. Тя не трябва да бъде ядосвана. С нея трябва да се внимава, въпреки безкрайната й енергия и креативност, особено ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн. Освен тях в замъка живеят д-р Фокс и  довереният  бодигард на Юникити – Хоукодайл. Въпреки премеждията, които преминават, Юникити и нейните приятели се стремят да направят всеки ден колкото се може по-щастлив и изпълнен с радост.юникити

Заедно с колегите от Cartoon Network решихме да ви настроим подобаващо за премиерата, с интересна игра с награди. Във фейсбук профила на CINEBOOM, сме създали специален пост. Ето го тук:  ЛИНК КЪМ ПОСТА

Там ще очакваме от вас да споделите поста на стената си и да отбележите приятел в коментар, с който бихте погледали очарователното филмче.

В деня на премеирата му- 21.05.2018г. ще изтеглим по победителите, които ще си поделят 10 оригинални награди от филмчето, любезно предоставени от Cartoon Network. Чантичка с 1 бр. йо-йо в нея.

юникитиНаградите ще бъдат изпратени до победителите, на посочен от тях адрес, за сметка на организатора.

КЪСМЕТ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

95 − 88 =