Аз и кучето ми: Състезанието на века Януари по Viasat Nature

Започва в събота, 12 януари, в 18:00 ч. Януари по Viasat Nature
Сезон: 1 Брой епизоди: 4 x 60 мин. Януари по Viasat Nature
Оригинално заглавие: Me And My Dog: The Ultimate Contest Януари по Viasat NatureЯнуари по Viasat Nature

Състезанието за добро настроение с домакин Крис Пакам показва осем човека и техните кучета, които искат да открият на какво са способни като екипи.

Състезанието се провежда сред невероятната красота на Лейк Дистрикт в Северозападна Англия, с предизвикателства, включващи катерене по стръмни скали и плуване в бързеи. Екипите трябва да съберат точки в хода на състезанието – тяхната подготовка, интелигентност и работа в екип са поставени на изпитание и само четирима остават за финалното предизвикателство – човешко-кучешки триатлон.

Един ден от живота на Земята

Започва в неделя, 20 януари, в 18:00 ч. Януари по Viasat Nature
Сезон: 1 Брой епизоди: 2 x 60 мин. Януари по Viasat Nature
Оригинално заглавие: A Day in the Life of EarthЯнуари по Viasat Nature

Ако смятате, че на Земята ѝ отнема милиони години да се промени, ще трябва да размислите. Документалната поредица от две части разкрива колко се променя планетата ни за 24 часа. Нови научни открития ни позволяват да наблюдаваме как Земята се движи, диша, свива и се разширява под носа ни. Учени, изследователи и обикновени хора предлагат гледната си точка в поредицата и техните възгледи са подкрепени от супермодерна информация, нови сателити и впечатляваща компютърна анимация, които разкриват истинската самоличност на Земята.

Всяка минута се раждат нови територии, всеки час тонове камъни идват от Космоса и облак прах от Сахара наторява Амазонската джунгла. Докато се случва всичко това, Северният полюс се премества с почти 150 м. Всеки ден се събуждаме на различна планета!

Тиранозавър Рекс в нова светлина

Неделя, 13 януари, в 18:00 ч.
Брой епизоди: 1 x 60 мин. Януари по Viasat Nature
Жанр: Документалистика/ за природата/ история
Оригинално заглавие: Rediscovering T-RexЯнуари по Viasat Nature

В забележителното специално издание поемаме на вълнуващо пътешествие назад във времето, за да разкрием тайните на най-свирепия хищник на планетата Земя – Тиранозавър Рекс. Благодарение на последните палеонтоложки открития, съвременни технологии и сравнителни анализи на модерни животни, показваме емблематичния динозавър в нова светлина.Януари по Viasat Nature

Откриваме как е изглеждал и звучал Тиранозавър Рекс в действителност, как се е придвиждал и с каква скорост, научаваме повече за печално известната му захапка, интелигентността му, сетивата му и дори за социалния му живот.

Холивудските митове най-после са разобличени и невероятната истина за създание, което всички сме си мислели, че познаваме – разкрита.

Още любопитна информация за продукциите на Viasat World може да намерите в специалната им секция при нас !

Не пропускайте да последвате и официалния фейсбук профил на Viasat Nature.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 47