Очаквайте на 31 октомври 2011 г. „Невярна любов. Изневярата в съвременното общество“ – един любопитен анализ на характера, мотивите и формите на изневярата в нашето общество. За автора, доцента по психиатрия Уили Пазини, това е седемнайсета книга и девети поред бестселър!
„Невярна любов. Изневярата в съвременното общество“ (превод: Росица Димитрова, стр. 168, цена 12 лв.) е откровен преглед на причините, поради които обществото ни покровителства изневярата. Книгата търси отговор на въпросите: защо сме станали по-неверни от всякога, кои са биологичните и поведенческите корени на явлението, разграничими ли са изневярата на сърцето и изневярата на половия нагон, какъв е обхватът на възможните последствия, правилна ли е прошката и каква терапия е допустима, за да се възстанови равновесието в двойката.
Уили Пазини преподава психиатрия и медицинска психология във факултета по медицина в университетите в Женева и Милано. Основател е на Европейската федерация по сексология. Ето как обобщава мотивацията си да се обърне към темата: „Изневярата е глобална и транснационална, но този факт по никакъв начин не намалява силата и болката, с които преобръща живота на хората. Това е причината, поради която написах тази книга.“

[table "52" not found /]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 52