1 на Живите мъртвиСкъпи приятели,1 на Живите мъртви

Нашата продължаваща повече от седмица игра приключи. Уникалният Компендиум 1 на „Живите мъртви“ вече е собственост на 1 от вас. Благодарностите са към Artline Studios, които осигуриха безценната находка, за целите на играта.

„Живите мъртви: Компендиум едно“ включва комиксите от брой 1 до брой 48 и е предназначена за почитателите на постапокалиптични сюжети, екшън и свирепи зомбита! Пригответе се за борба за оцеляване в 1088 страници, населени със зомбита!1 на Живите мъртви

Играта бе позиционирана тук: cineboom.eu/artline

Там бяхме оплели една доста критична ситуация за Рик Граймс и орда от зомбита. Вие трябваше да взривите заложената бомба, да спасите Рик и да се регистрирате за участие. Всички успешно справили се (и регистрирали) бяха включени в заветния списък. По-рано днес, след оспорван жребий стана ясен и победителя. Но преди това, малко цифри.

За едва седмица, инициативата достигна до над 5000 човека през различните канали на www.cineboom.eu, като само във фейсбук отчетохме достигане до над 2500 човека. Над 120 бяха регистрираните регистрации в рамките на седмица. Едва 58 от тях бяха уникални и коректни. Измежду тях бе и….

[email protected]*************.com

1 на Живите мъртвиЧЕСТИТО!  В рамките на работния ден утре, той ще получи уведомителен мейл от екипа на www.cineboom.eu! Компендиумът ще бъде доставен до посочен от победителя адрес, за сметка на организаторите.

Компендиум 1 на „Живите мъртви“ може да бъде намерен в търговската мрежа, благодарение на Artline Studios. Уникалната придобивка може да бъде поръчана онлайн и от тук!

Благодарим на всички участвали, както и на Artline за предоставената възможност!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =