Издателска къща „Хермес“ ви кани на
ПРЕМИЕРА
на „Нощ“ от Камелия Кучер
в град София!

Заповядайте на 10 октомври (четвъртък) от 18,30 часа
в хотел „Арена ди Сердика“ – ул. „Будапеща“ №2,
„Амфитеатър на Сердика“!

Нощ - премиера в София

На 10 октомври в „Арена ди Сердика“ ще настъпи ”Нощ”. Топла, приятелска и вълнуваща Нощ, изпълнена с музика, един приказен трейлър и… думи. Думи от ”Нощ”, думи за ”Нощ” и думи, които да ни свържат в разговор за книгите и творчеството.

Камелия Кучер

Заповядайте в зала „Амфитеатър Сердика“, за да споделим ”Нощ” заедно!

За книгата

Нощ от Камелия Кучер

Рим, 1943 г.
В жестоките времена на войната едно момче с пъстри очи търси пътя към едно момиче с лунички, в което се влюбва от пръв поглед. Виторио копнее да стане част от света на Ева. Наблюдава книжарницата на баща й, запленен от всичко, което я заобикаля. Но една съдбовна нощ прекършва невинното им детство и стъпква мечтите им. Ева е отведена надалеч, а Виторио се чувства безсилен пред лицето на съдбата, смъртта и жестокостта.

Умбрия, 1991 г.
Виторио води тих и усамотен живот, докато един ден пътя му пресича непознато момиче с лунички, което му напомня миналото. Избягала от дома си, своенравната Лучия е познала болката от загубата също като него. В желанието си да й помогне, Виторио постепенно разголва душата си, връщайки се към спомените си за копнежите, отчаянието и любовта, озарила живота му. И решава да разкаже в книга историята на тази любов.

Една история за смелостта и страха, за приятелството и цената на щастието, за изборите в живота и силата на любовта. За предателството и прошката, която даваме на другите и на себе си.

За автора

камелия-кучер-снимкаКамелия Кучер издава своя дебютен роман „Дом“ през 2018 г. след години пътуване по света. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, тя завършва образованието си в Женева, преди окончателно да се завърне със семейството си в България.
Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия. Година след публикуването на „Дом“ читателите й ще могат да се насладят на втория й роман – „Нощ“.

Вижте повече за книгата тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 44