Мина повече от година от финала на „13 причини защо“, сезон 2. Подновяването за сезон 3 стана почти веднага от страна на Netflix. Вече е време за премиерата. В четвъртък (01.08.2019) официално кацня и премиерната дата- 23.08.2019г. С обявяването дойде и първи тийзър трейлър. В него стана ясно основната опорна точка на историята в сезона 3 на 13 причини защо и тя е…  Кой уби Брайс Уолкър?13 причини защо и

Точно така. Брайс е мъртъв. И има въпросителни около смъртта му. Това ще отведе сезона в посоката на  мистерия около убийство. Ето и кратък синопсис на сезона:

Осем месеца след като опита на Тайлър да предизвика немислимото, по време на пролетния Бал. Клей, Тони, Джесика, Алекс , Джъстин и Зак се опитват да намерят начин за справяне с тежестта на събитията. Всички те, се опитват да помогнат на Тайлър да се възстанови от травмата. Шумен футбулен мач в училището завършва с изчезването на един от играчите. Клей е под полицейски надзор. Хитър аутсайдер ще трябва да навигира групата през разследването, което заплашва да извади наяве най-дълбоките тайни на всички. Летвата е вдигната високо в новия сезон, в който дори най-добрите намерения могат да преобърнат живота ти по неочакван начин. Завинаги.

Новия сезон ще представи и нов герой- Ани. Актрисата в ролята е Грейс Сайф. Може да я видите дори в тийзъра. Тя ще изиграе определяща роля в разказването на историята в новия сезон. Но това не е всичко!

Сериала е подновен за четвърти сезон. Продукцията му вече е в ход. Основния актьорски ансамбъл ще се дипломира от Liberty High. Това ще бъде сбогуване с феновете. Сезон 4 е последен. Няма да има следващ.

13 причини защо и тийзър-трейлър за сезон 3 те очакват тук:

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here