Брайс Уолкър е мъртъв. Това го знаем. Но не знаем кой знае колко повече за предстоящия трети сезон на „13 причини защо“. Наскоро CINEBOOM ви показа новия тийзър-трейлър и важен детайл- историята започва 8 месеца по-късно. Събитията са след случката, в която Клей убеди Тайлър да не носи пушка на пролетния бал във финала на сезон 2. 13 причини защо с 14 нови снимки вече хвърля малко светлина върху новия сезон.

Осем месеца след като опита на Тайлър да предизвика немислимото, по време на пролетния Бал. Клей, Тони, Джесика, Алекс , Джъстин и Зак се опитват да намерят начин за справяне с тежестта на събитията. Всички те, се опитват да помогнат на Тайлър да се възстанови от травмата. Шумен футбулен мач в училището завършва с изчезването на един от играчите. Клей е под полицейски надзор. Хитър аутсайдер ще трябва да навигира групата през разследването, което заплашва да извади наяве най-дълбоките тайни на всички. Летвата е вдигната високо в новия сезон, в който дори най-добрите намерения могат да преобърнат живота ти по неочакван начин. Завинаги.

Вече маркетинговата кампания преминава на висока скорост. При нас са първи снимки от новия сезон 3. Виждаме как учениците от Liberty High School се сшравят с всичко. От видяното в тези снимки, трудно можем да предположим, кой НЕ Е заподозрян за убийството на Брайс. Джъстин е в полицейското управление. Тони Клей изглеждат изключително разтревожени. Монти и Зак се конфронтират лично с Брайс. А някой си говори с Брайс. Да, Хлоуи.

13 причини защо с 14 нови снимки в галерията тук :

„13 причини защо“ сезон 3 дебютира по Netflix на 23.08.2019г.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here