Научните изследвания потвърждават, че 95% от всички болести се дължат на стрес.

Стресът доказано е в основата и на много други проблеми: пристрастяване, депресия, ниско самочувствие, провали във взаимоотношенията, в работата, в живота като цяло.

Защо е толкова трудно да се справим с основния виновник за здравословните и личните ни проблеми?

 Отговорът е, че много често стресът е неосъзнат, заровен дълбоко в подсъзнанието ни, но въпреки това управляващ импулсите ни. Да стигнем до него и да деактивираме разрушителното му действие върху имунната ни система, се оказва почти невъзможно: как да се борим с проблем, който дори не знаем, че съществува?

Стресът блокира естествените защитни средства на организма и така той става податлив на всякакви болестотворни вируси и бактерии.

Има ли някакво средство, което може да въздейства директно върху причината за всичките ни неразположения, болести и неуспехи?

Според авторите на „Лечебният код“  – д-р Александър Лойд и д-р Бен Джонсън, проблемът със стреса може да бъде разрешен.

Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво върху самия източник на болестта.

За авторите:

 Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. Години наред той се бори да открие лечение за тежката депресия на съпругата си – Трейси. В желанието си да й помогне, Лойд завършва психология и холистична медицина. Изпробва всякакви форми на терапия и нетрадиционна медицина, но без резултат. Един ден, когато бил особено разтревожен за влошеното състояние на жена си и се молил пламенно за нейното излекуване, той получил информацията за Лечебния код под формата на откровение. Д-р Лойд няма никакви претенции, че това е негово откритие, смята се само за посредник. Резултатите са поразителни: след 12 години на тежка депресия съпругата му е излекувана в рамките на 24 часа. Следват стотици случаи на изцеляване от всякакви болести: рак, диабет, сърдечни заболявания и др. Този лечебен код помага също и при зависимости, емоционални и дори финансови проблеми. Оказва се, че това е един универсален лечебен код, който няма вредни странични ефекти, а резултатите са поразителни.

Д-р Бен Джонсън, съавтор на книгата, е доктор по традиционна и холистична медицина. Той има клиника за раковоболни в Атланта и работи с най-последните постижения в тази област, съчетавайки постиженията на традиционната и на алтернативната медицина за постигане на максимални резултати.

Д-р Джонсън обаче е съвсем наясно, че помощта, която може да окаже на пациентите си, е само частична, защото лекува симптомите, но не може да премахне причините за болестта им. Той още по-ясно разбира ограниченията на съвременната медицина, когато самият той се разболява от нелечимото и фатално раково заболяване – АЛС (амиотрофична латерална склероза), което дава най-много 5 години живот. Макар и скептичен, д-р Бен Джонсън опитва лечебния код на д-р Лойд и резултатите са смайващи: след три месеца няма и следа от болестта. Бен Джонсън изоставя своята практика и се залавя да лекува с лечебния код на д-р Лойд и да изнася лекции по света, популяризирайки наученото. Той е единственият лекар, който е бил поканен да участва във филма Тайната.

Книгата „Лечебният код“ представлява амалгама от наука и духовност. Докато д-р Лойд дава мистичното откровение, родило Лечебния код, д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината.

Книгата е интересна и достъпна, тезите на авторите са логично и убедително защитени. Правата за „Лечебният код“ са продадени в 26 държави. Книгата е бестселър № 1 на най-голямата електронна книжарница „Амазон“ в 11 категории: „Здраве“, „Алтернативна медицина“, „Самопомощ“, „Лечение“, „Психология“ и др. Радва се на нестихващ читателски и медиен интерес. Авторите са желани събеседници в големи телевизии като ABC, CBS, NBC, FOX. Те дават интервюта и за най-авторитетните издания – People, Time, USA Today и др.

 За книгата:

„Лечебният код“ – откритието, което промени всичко!

Какво искате най-силно в живота си?

Любов?

Решение на здравословен проблем?

Спокойствие?

Постижение в област, в която винаги ви се е струвало, че имате по-големи възможности, отколкото досегашните ви резултати показват?

Удовлетворение, което може да има хиляди различни форми?

Как можете да постигнете онова, което ви държи будни през нощта и кара сърцето ви да бие по-бързо?

През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм, който премахва стреса – основния причинител на болестите в организма. Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система. Енергийното лечение е резултатно и без вредни странични ефекти и затова водещите умове в тази област смятат, че медицината на бъдещето ще се основава върху контролиране на енергиите на тялото.

Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво – върху самия източник на болестта. Въздействието му е не само много ефикасно, но и дълготрайно. Той е откритие за всички, които отчаяно търсят отговори на трудностите и предизвикателствата в ежедневието си.

„Лечебният код“ излага системата на д-р Лойд и разкрива начина, по който работи. Тя не е обикновена книга, а ключ към дадения ви от Бога лечителски потенциал.

Ако използвате инструментите, описани тук, ще можете да изпитате благотворното въздействие на истинската прошка, ще отхвърлите погрешните си схващания и ще решите проблемите на сърцето си, водещи до стрес, провали и физически заболявания. Ще се удивите от бързата и резултатна техника „Незабавен ефект“, с която за десет секунди ще елиминирате стреса и негативните емоции и ще увеличите енергията си за деня.

Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести – рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

2 коментари

  1. стресът е болестта на 21 век, от която страдат все по-вече хора и за съжаление е причинител и е в основата на всички болести

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 48