При традиционния ми седмичен круиз във виртуалното пространство за пиперливи, атрактивни и слабо познати по нашите земи събития, попаднах на истинска находка. Един от по-старите епизоди на „The Late Late Show“ на Джеймс Гордън е включвал този невероятен скеч. Част от него е една от най-хитрите, забавни и интелигентни еякулации, която съзнанието на човек може да си представи. Ето и кратката интродукция на скеча, 50 нюанса сиво- червената стая, Крисчън Грей и Джеймс Гордън 🙂50 нюанса сиво- червената стая

В невиждан до сега момент от „50 нюанса сиво„, Джеймс Гордън кани невинния Джейми Дорнан в тайната си стая. Той го въвлича в единц ял нов свят на удоволствия, използвайки… нещо различно!

Представи си случката, но наобратно.50 нюанса сиво- червената стая ни бе представена за първи път, през очите на Анастейжа Стийл. Сега г-н Грей е този, който за първи път вижда стаята за изкушения. Той е този, който ще бъде ухажван и ще изпита забраненото удоволствие на истинската игра.

Ако се разровиш в коментарите под видеото ще видиш много отях, гласящи едно и също- „Химията между двамата е много по-силна от тази в самия филм“!

Премиерата на „50 нюанса сиво“ бе през февруари 2015г. и се превърне в истински блокбастър. Филмът бе последван от продълженията „50 нюанса по-тъмно“ и „50 нюанса освободени“.

И ти ли смяташ така?

Източник: YouTube

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 62