55 нощи битка за Игра на тронове сред ла*на, кал, дъжд и сняг

Феновете са жадни за екшън с магическите дракони в Игра на тронове, сезон 8. Спойлери и неочаквани новини са на път да ви залеят. Една от битките за сезона е снимана в продължение на 55 дни и нощи. 55 нощи битка за Игра на тронове, сезон 8, която ще преобърне разбиранията ви за телевизия.

Продуцентите на фантастичната драма на HBO дори написаха благодарствено писмо към екипа. Той е снимал сцената 55 нощи, на три различни локации. Джонатан Куинлан, ролята на асистент режисьор за Игра на тронове е направил снимка на писмото и го е постнал в Инстаграм. В последствие постът е изтрит, но снимката вече обиколи виртуалното пространство. Текстът на поста включва: Казахме всичко. 55 последователни нощи. 11 седмици. 3 локации. Никога повече, няма да видите нещо подобно. Screenshot-ът е дело на Watchers on the Wall! Преводът е на www.cineboom.eu:

Това е за нощните дракони.

За продължителните 55 поредни нощи. За продължителния студ, сняг, дъжд, кал, овчите ла*на в Томи и ветровете на Магерморн. Когато десетки милиони хора по целия свят гледат този епизод след година, няма да им пука колко сте били уморени. Няма да им пука колко трудно е било да си свършите работата, на тези минусови температури. Те просто ще разбират, че гледат нещо… което никога до тогава не е правено. А това е заради вас.

55 нощи? Това трябва да е рекорд за телевизията, а най-вероятно дори за филм. Освен времето, което е отнела тази битка, не знаем кой знае колко за нея. Това, което знаем, е че ще бъде епична и е заснета в Томи и Магърморн в северна Ирландия. И тъй като говорим за Игра на тронове, сме сигурни че ще видим много кръвопролития.

Щестте епизода от финалния осми сезон на Игра на тронове ще дебютират през 2019г.

Ето и screenshot-ът на оригиналното писмо към екипа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here