PRO BOOK представя третата книга от бестселър поредицата на  Макс Бралиър – „Последните деца на земята и кошмарния крал“!

  • “Брутално забавна!”

— School Library Journal

  • “Хапливо бедствие!”

— Publishers Weekly

Животът след зомби апокалипсиса  върви доста  добре  за 13-годишния Джак Съливан: той живее в укрепена къща на дървото с най-добрите си приятели, носи се из града, играейки на „Супер Марио Карт”, има екип от чудовищни приятели, редовно се бие със зомбита и като цяло гледа на живота, като на видеоигра! Но приятелите на Джак правят из- ненадващо откритие: може и да не са последните деца на земята. Това е чудесна новина за всички… освен за Джак. След като намерят други хора, приятелите му няма да останат дълго време с него! Единстве- ната надежда на Джак е да запази нещата както са, така че да докаже, че всичко тук е съвършено, животът е луд и нищо друго не е по-добро.

Има още един проблем: трудно е да убедиш приятелите си, че всичко е страхотно, когато те са преследва- ни от чудовищния Кошмарен крал и от древно зло, което няма да се от- каже, докато Земята не бъде погъл- ната. Да му се не види!

Може би животът след чудовищния апокалипсис е по-сложен, от- колкото си мисли Джак…

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here