Възможно ли е AMC да са ни изиграли отново? Когато обявиха, че Андрю Линкълн напуска сериала в сезон 9 и ще се завърне за трилогия от филми, стана ясно… в същия епизод видяхме за последно и Маги. Все по-често в последно време ни залива противоречива информация за подготвян „Живите мъртви“ spin-off за Маги. В тази връзка се връщаме към един стар неин коментар, който в крайна сметка май ще се окаже истина.

В свое интервю пред The Hollywood Reporter , Лорън Коън разкри, че в много начален стадий на развитие е в много начален стадий на развитие. Както бе обявено в сериала, Маги напусна поредицата за да опита да създаде нова общност.

Това бе доста неочаквана новина, вземайки под внимание дълго тиражираните слухове за разделянето на Коън с AMC. Преговорите за договора и продължиха много и в крайна сметка се провалиха. За това тя напусна и пое главната роля в „Whiskey Cavalier на телевизия ABC. В същото интервю тя сподели детайли и около раздялата им.

Дори не смятам, че беше по лош начин. Работих по този сериал много дълго време. Това бе ужасно дълго време да се връщаш към който и да е герой. Понякога просто ти се иска да запазиш мълчание и да се вслушаш във вътрешния ти глас. Време е да поемеш няколко нови пътя пред себе си.

От начина, по който звучат тези твърдения по-скоро сме склонни да смятаме, че сделка около сериал за Маги е далеч от сигурна (както са филмите за Рик Граймс). Но дали няма да бъдем изненадани и да видим Маги, като едно от основните действащи лица в „Walking Dead: World Beyond“?

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 − 31 =