Гас Кенуорти преживя множесто пътувания до Олимпийските игри. Но дали ще преживее един сезон в „American Horror Story„? Професионалния скиор и гей-активист ще се появи в предстоящия девети сезон на драмата на FX. Той ще бъде обект на желанията на едно вече познато от поредицата лице. American Horror Story сезон

Създателя на поредицата Райън Мърфи. През февруари той обяви новината с кадър на Кенуорти в Instagram и следния текст:American Horror Story сезон

Този специален момент, когато осъзнаваш, че имаш медал от Олимпиада и ще играеш гаджето на Ема Робъртс в „American Horror Story“ сезон 9.

American Horror Story сезонРобъртс се появи във вселената на Horror Story в сезон 3 и продължи в 4, 7 и 8.Тя се появи и в продължилата доста кратко комедия „Scream Queens“, която режисьорът наскоро потвърди, че има желание да възроди. Кенуорти от своя страна направи своя TV дебют през 2016г. в епизод на „The Real O’Neals“. През 2017г. той участва в „Sharknado 5: Global Swarming“.

Освен участието на Робъртс и Кенуорти, друго все още не е ясно за сезон 9. Мърфи вече е споделял, че възнамерява да върне вещиците от сезон 3 „Coven“ за трети път. Все пак „American Horror Story“ е подновен и за сезон 10, така че е възможно вещиците да изчакат за сега.  Все пак те бяха във фокуса на „Apocalypse“ или сезон 8 през изминалата година.

Източник: TV LINE

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 − 82 =