Скъпи приятели на Aniventure Comic Con,

На 14 и 15.09.2019г. за проедна година Key Events and Comunications организират фен-събитието на годината. Aniventure Comic Con ще събере актьори от „Хари Потър“, “ Игра на тронове“, „Флаш Гордън“, „Приятелю, Тед“ и др. на едно място. Ще има зона зе геймърите, уъркшопове, Железния трон ще е там за снимки и какво ли още не. Събитието превзема Inter Expo Center в гр. София, а организаторите подаряват на феновете на www.cineboom.bg два пропуска за ивента. Ето как двама от вас участваха и си спечелиха пропуск за Aniventure Comic Con 2019!Aniventure Comic Con

Те се включиха в съвместната ни инициатива тук:

cineboom.bg/comiccon

1 въпрос, 1 отговор= 1 билет за достъп до най-очакваното фен-събитие за 2019г.  Инициативата е в приключи вчера- 0209.2019г. Измежду всички участници на лотариен принцип по-рано днес бяха изтеглени двама, които грабнаха заветните пропуски.

Сред гостите на събитието е Девон Мъри от поредицата „Хари Потър“ (прочетете ексклузивното интервю, което той даде само за cineboom.bg тук ), Наталия Тена („Игра на тронове“, „Хари Потър“), Сам Джоунс („Флаш Гордън“, „Приятелю, Тед“), Уилям Симпсън (създателя на стори бордовете за „Игра на тронове“) и др.

Ето и щастливците:

Виктория Д. 

Димчо К. 

И двамата посочиха правилния отговор- NOT TODAY, на зададения от нас въпрос.  И Виктория и Димчо ще получат съобщения на електронните пощи, предоставени при регистрацията им, за да уточним детайли за получаването на пропуските. При непотвърдени награди до края на деня на 06.09.2019г. победителя ще бъде дисквалифициран и на 07.09.2019г. ще бъде изтеглен и обявен нов на негово име.

Пропуските ще бъдат доставени до победителите за сметка на организатора.

Честито и на двама ви и ще се видим на Aniventure Comic Con 2019 🙂

Посети сайта за повече информация: aniventure.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =