АВТОРИТЕ

Зад www.cinebum.eu стои цял екип млади кино ентусиасти, които всеки ден следят последните тенденции в света на филмовата индустрия, за да информират и държат up to date Вас, нашите почитатели. Защото без вас, това което правим не би имало смисъл. За да не продължаваме да тънем в мъгла, ние ще представим всеки от нашите автори!

Димитър Кръстев от гр. Благоевград – основател

Обучението му няма нищо общо с киното, но през годините, това се очертава като най-голямата му страст. Влеченията по Холивуд и 7-мото изкуство го карат да пътува много. Посещавал е Лос Анжелис-Холивуд, Бевърли Хилмс, Юнивърсъл Студиос; Хавайските острови (Мауи и Оаху), където е попадал на снимки на поредния сезон на „ИЗГУБЕНИ“ в Куалоа Ранч, разхождал се е сред декори от „Отчаяни съпруги“, „Войната на боговете“, „Челюсти“, „Джурасик Парк“, „Мумията“, „Бързи и яростни“, „Самоличността на Борн“, „Годзила“, качвал се е на борда на кораба „SURPRISE“, където Ръсел Кроу снимаше своя „Господар и командир: Далечния край на света“, влизал е в „KODAK THEATRE“ (домът на церемонията по раздаването на наградите Оскар) и много други. Стартът на www.cinebum.eu е негова дългогодишна мечта, която осъществява заедно с най-добрия си приятел и по-малко от година по късно, сайтът се превръща в един от най-посещаваните кино портали в България, обновяван ежедневно и с разнообразно съдържание. За отрицателно време проектът CINEBUM привлича внимание на голяма част от кино запалянковците в България, като след многократни разговори и обучение, част от тях се присъединяват към екипа.

Можете да прочетете статии на Димитър Кръстев в практически всеки раздел на сайта! За контакт dimitar@cinebum.eu

Авторите на CINEBUM

Василена Васева е основен член на раздел „КНИГИ“! Тя е работещ счетоводител, приел за лична своя мисия умножаването броя на четящите хора. Малкото свободно време обича да прекарва с любимите хора, а откраднатите моменти – с книга в ръка. За нея не е важно колко приятели има, а да може да разчита на тях. Основната и цел е да се научи да живеe за мига и да се наслаждава на дребните детайли, защото дори да звучи клиширано, е трудно за изпълнение!
Виктор Великов се интересува от: филми и футбол. От началото на месец август 2011 година е в екипа на Cinebum. Чрез работата в него се надява да информира, забавлява и помага на потребителите да научават първи интересните подробности около новите филми, а от там и той. Избрал е да пише в раздели фотогалерии и трейлъри/видео, защото от там най-точно може да се усети настроението и атмосферата, които излъчва един филм. Любими филми са му екшън-комедиите, също така фантастика, мистерия, драма и анимация.
Георги Ангелов в свободното си време се интересува полу-професионално от Фотография, Рисуване, Графичен дизайн, а през останалото Учи усилено за матури. Обича Киното и то заема голяма част от свободното му време. Харесва почти всички жанрове, гледа предимно стойности филми, но не би отказал и някой разтоварващ екшън или младежка комедия с приятна компания. Компютърът е неговият начин да се информира за случващото се по света, това е едно от другите му хобита. От средата на септември 2011 е в екипа на Cinebum.eu и пише най-често в категориите – „НОВИНИ“, „ФОТОГАЛЕРИИ“, „ВИДЕО“ и разбира се “АВТОРСКИ“.
Томас Ахчиян следва „Ландшафтна архитектура“ в Лесотехнически университет. Интересува се от кино, музика, изработката на витражи и сувенири. От Октомври месец 2011г. е в екипа на Cinebum. Реши да се включи към нас заради младият и ентусиазиран екип, свежите идеи за представяне на информацията и тяхната реализация. Чрез неговите текстове иска да покаже различната зрителска гледна точка към филмите и тяхното оценяване. Томас отразява всички медийни прожекции СПЕЦИАЛНО за www.cinebum.eu в раздел „АВТОРСКИ“!
Тони Михайлов в момента следва магистратура „Медии, общество, култура“ (Журналистика, реклама, PR) в ПУ „Паисий Хилендарски“. Интересува се най-вече от кино и музика, обожава да чете книги и да се занимава по-задълбочено с история. Едно от любимите му занимания е театъра, който, по негови думи,те кара да се почувстваш съвсем различен и да изпиташ удоволствие от живия контакт между теб и актьорите. В екипа на CINEBUM е от месец декември 2011г. Реши да се включи поради страстта си към киното, поради ентусиазирания екип, поради това, че може да изрази свободно мнението си за даден филм и да го сподели с нарастващият брой читатели на сайта.