Никол Кидман показа изключителен кадър от Big Little Lies сезон 2- първи ден с Мерил Стрийп

Никол Кидман оповести официално в социалната мрежа Big Little Lies сезон 2- първи ден с Мерил Стрийп е факт. В дъното на публикацията може да видите официалния и пост, включващ първи кадър с носителките на Оскар.

Екипът….

Рийз Уидърспун и Никол Кидман се завръщат, като актриси и изпълнителни продуценти за поредицата. Към тях се присъединява трикратната носителка и номинирана 21 пъти за наградата Оскар  Мерил Стрийп, в ролята на Мери Луис Райт. Тя е майката на Пери Райт (героят на Александър Скарсгард). За това CINEBOOM ви информира още през Януари (справка тук). Мери пристига в Монтерей, притеснена за състоянието на двамата и внуци, в следствие събитията от финала на сезон 1. А първият кадър ознаменуващ Big Little Lies сезон 2- първи ден с Мерил Стрийп, вече е онлайн.

Шайлийн Удли (Дивергенти), Лора Дърн (Туин Пийкс 2017) и Зоуи Кравиц (Дивергенти) също ще повторят ролите си от първия сезон.

Сценаристът и отговорник за поредицата Дейвид Е. Кели е написал сценария за всички седем епизода (точно колкото в сезон 1). Те са базирани от части на книгата на Лиан Мориарти. Той ще бъде изпълнителен продуцент.

Режисьорът Жан-Марк Вале (Клубът на купувачите от Далас), който е заснел всички епизоди от сезон 1, НЯМА да снима новите серии. Андреа Арнолд (Transparent, American Honey) поема режисьорския стол за сезон 2, както и се присъединява към изпълнителните продуценти.

… наградите

Първият сезон на Big Little Lies прибра 8 награди ЕМИ, включително за Никол Кидман, Александър Скарсгард, Лора Дърн, Жан Марк Вале, както и наградата за най-добър мини сериал. Поредицата спечели и четири награди Златен Глобус, включително статуетката за най-добър мини сериал.

А ето и официалният пост, с който Никол Кидман оповести в Instagram Big Little Lies сезон 2- първи ден с Мерил Стрийп:

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Публикация, споделена от Nicole Kidman (@nicolekidman) на

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here