„Шоуто на Том и Джери“ – Сезон 3 Boomerang през септември

От 13 септември – всеки ден от 18.30 ч. Boomerang през септемвриBoomerang през септември

Том и Джери са отново тук! Анимационното котко-мише дуо идва със свежи, нови истории на класическата поредица. Като цяло, сюжетът е добре познатият на феновете на „Том и Джери“ още от най-ранните късометражни филми от 40-те години на миналия век – котаракът Том все така преследва малкото мишле Джери. Продължава безкрайната им битка, която ги е превърнала в едни от най-обичаните герои на всички времена. Присъедини се към забавните им гоненици, по канала на Boomerang през септември!Boomerang през септември

Bunnicula“ – Сезон 2

От 3 септември  – всеки ден от 16.45 ч. Boomerang през септември

Boomerang през септемвриBunnicula е заек – вампир, но няма нужда да се страхуваш от него – той пие сок от моркови, за да подсилва супер уменията си, в нови паранормални приключения с най-добрите си приятели – котката Chester и кучето Garold. 

„The HAPPOS Family“ – Сезон 2

От 17 септември – всеки ден от 14.50 ч. Boomerang през септемвриBoomerang през септември

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората започват да карат покрай семейството хипопотами. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват. Boomerang през септември

Boomerang кино с Гарфилд

От 1 септември – всеки уикенд от 11.50 ч.

Гледай по един специален епизод на „Шоуто на Гарфилд“ всеки уикенд, а на 15 септември не изпускай премиерата на филма „Garfield gets real“.

Историята се съсредоточава предимно върху обичайните приключения на Гарфийлд, обикновено породени от неговия мързел и лакомия. Предаването показва забавните преживявания на оранжевата котка (дори по-странни от тези, с които сме свикнали), като винаги подчертава любовта на любимия ни герой към лазанята.

Маратон по обяд

От 1 септември – всеки ден от 13.40 ч. Boomerang през септември

Boomerang през септемвриВсеки месец  Boomerang  е посветен на някоя от най-обичаните анимационни поредици. През септември, това е „Mr Bean: Animated Series“.

Това е анимационна детективска история, базирана на едноименните игрални филми. Главният герой се озвучава от истинския Мистър Бийн – Роуън Аткинсън! Никога няма да се отегчиш с това предаване – гледай епизодите, за да видиш как Бийн създава собствено електричество, печели круиз, внезапно става учител, прави свой филм на ужасите, печели боксов мач и се озовава в редица други забавни ситуации.

Още за продукциите на телевизия Boomerang ви очаква в специалната секция на телевизията при нас!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =