Bunnicula – Сезон 3 Boomerang през февруари

От 18 февруари – всеки ден от 17.10 ч.  Boomerang през февруариBoomerang през февруари

Бъникюла е заек – вампир, но няма нужда да се страхуваш от него – той пие сок от моркови, за да подсилва супер уменията си в нови паранормални приключения с най-добрите си приятели – котката Честър и кучето Гаролд.

В един от епизодите домашните любимци използват детективските си умения, за да открият загубеното пони на Мина в подземния свят. А в друг те отиват на чудовищен конгрес и осъзнават, че Бъникюла е известен.Boomerang през февруари

The HAPPOS Family – Сезон 2 Boomerang през февруари

От 11 февруари  – всеки ден от 14.50 ч. 

Boomerang през февруариСемейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората обикалят с колите си, за да видят семейството. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват. Boomerang през февруари

Wacky Races Grand Prix

От 4 февруари  – всеки ден от 18.05 ч.Boomerang през февруари

След две седмици диви състезания, обявяваме победителя на Grand Prix в Wacky Races.

Популярната анимация е дългогодишен фаворит на зрителите заради разнообразието от  чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните личности. Всеки епизод  показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други от цели екипи), които фучат през Съединените щати с разказвач, който описва случващото се и допринася за преживяването. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос и правят нещата още по-забавни. 

Baby Looney Tunes – Сезон 1 + 2

От 4 февруари  – всеки ден от 16.45 ч.Boomerang през февруари

Предаването представя бебешки версии на героите от Looney Tunes. Те живеят с Баба, която се грижи за тях, а също и с внука ѝ Флойд Минтън.

В един от епизодите Силвестър е разстроен, когато Баба боядисва спалнята, но в последствие научава значението на промяната. Също така децата се опитват да видят кой може да се държи най-много като бебе,  за да привлече вниманието на Баба.

Още любопитна информация за продукциите на Boomerang ви очаква в специалната им секция при насBoomerang през февруари

Посетете ги и във фейсбук, тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 − 37 =